Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek?

Yaratıcı olacağımız bir günde olduğumuz için romantik jestler yapmakta zorlanmayacağız. Hatta, uzun yıllardır olmadığı kadar keyifli ve romantik geçirebiliriz bu Sevgililer Günü’nü.

Haberin Devamı

Sevgili okuyucular, Pazar gününe gelen bu Sevgililer Günü Ay, yeme içme, lüks materyaller ve hayatın tüm güzelliklerini simgeleyen Boğa burcunda meydana geldiği için geçiştirilmiş hediyeler veya iyi düşünülmemiş planlar, ilişkilerde kişilerin birbirini yanlış anlamasına veya kendisini değersiz hissetmesine neden olabilir. Aslında, yaratıcı olacağımız bir günde olduğumuz için romantik jestler yapmakta zorlanmayacağız. Hatta, uzun yıllardır olmadığı kadar keyifli ve romantik geçirebiliriz bu Sevgililer Günü’nü. Ancak, Ay’ın olumsuz açıları nedeniyle, zaman zaman gerilimler, ufak tefek sakarlıklar veya kazalar ya da öfkeli tepkiler de yaşanabilir. Günün güzel akışını bozmamak için, günü hafife almamak ve en iyi şekilde planlamak ve her koşulda ani tepkilerden kaçınmak doğru olacaktır. 

Haberin Devamı

KOÇ

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Bu Sevgililer Günü'nde, fevri ve hızlı düşünen tavrınızı bir kenara bırakıp, karşı tarafa kendisini düşündüğünüzü hissettirmenizde fayda var sevgili Koç'lar. Bunun için daha planlı bir gün hazırlamanız gerekebilir. Romantik hazırlıklar veya jestler günü güzelleştirecektir. Ancak, günün olumsuz açıları olduğunu da hesaba katarsak, günü geçiştiren iyi düşünülmemiş yaklaşımlar gerilimlere de neden olabilir.

BOĞA

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Bu yıl Sevgililer Günü'nde Ay sizin burcunuzda olacak. Yeme, içme, keyif yapma, lüks materyaller ve hayatta güzel olan şeyleri temsil eden burcunuzda bulunan Ay, günü konforlu ortamlarda veya romantik jestlerle geçirebileceğinize dikkat çekiyor. Ancak, günün olumsuz açıları da olması, yalnız olan Boğalar'ın asabi veya sevgilisi olanların ise, yeteri kadar sevilmediği duygusuna kapılmasına neden olabilir. Günün olumlu açıları sevgi dolu ilişkileri desteklerken, olumsuz görünümü provakatif tavırları olan kişilere dikkat edilmesi gerektiğine işaret ediyor.

Haberin Devamı

İKİZLER

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Flört etmesini en iyi bilen burçlardan birisine Sevgililer Günü dersi verecek değiliz. Ancak, bu Sevgililer Günü'nde gökyüzü biraz elinizi cebinize götürmeniz ve sevgilinizi mutlu edecek şeylerden uzak durmamanız gerektiğine işaret ediyor. Bu sefer, sadece etkileyici konuşarak karşı tarafı etkilemeniz kolay olmayabilir. Ay’ın bütün gün Boğa burcunda olması daha elle tutulur ve gözle görülür şeylere ihtiyaç olduğunu gösteriyor.

YENGEÇ

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Sevgili Yengeç'ler Zodyak’ın en sevgi dolu ve sevgi ihtiyacı çeken burcuna mensup kişiler olarak bu sevgililer ününde aşkı veya sevgiyi derinden hissetmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiler romantik jestler, mesajlar veya maillerle size sevildiğinizi hissettirebilirler. Aşırı duygusal olabilirsiniz. Ancak, günün olumsuz açıları da bulunması gün içerisinde zaman zaman kendinizi değersiz hissetmenize neden olabilir. Bu geçici durumu büyütmeden ve sakinlikle atlamanızda fayda var. Zira, gün geneli olumlu şeylere işaret ediyor.

Haberin Devamı

ASLAN

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Yeme içme hayattan keyif alma ve lüks materyaller burcu Boğa’da bulunan Ay, eğer bir sevgiliniz varsa, güzel bir Sevgililer Günü geçirmenize yardım edebilir. Sevgiliniz yoksa bile, günü güzel bir atmosferde geçirebilirsiniz. Ancak, günün olumsuz açıları, karşınızdaki kişinin bazı hareketleri nedeniyle zaman zaman kendinizi gerektiği takdiri görmüyor ya da yeteri kadar sevilmiyor gibi hissetme ihtimaline de dikkat çekiyor. Bazı durumlarda, günün olumlu atmosferini bozmamak için öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

BAŞAK

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Sevgililer Günü, yalnız Başak'ların yeni aşklara adım atmaları veya kafalarındaki kişilerle duygularını paylaşmaları için güzel bir gün olabilir. Bugünü bahane edip birlikte plan yapmanın tam zamanıdır belki? Yok eğer bir partneriniz varsa, bugün yapacağınız planlarla ilişkinizi canlandırmanız mümkün. Ancak, bütçesi ne olursa olsun yapacağınız planların veya alacağınız hediyelerin geçiştirilerek seçilmediğinden emin olmalısınız. Aksi takdirde, karşı taraf yanlış anlayabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Sevgili Terazi'ler, en romantik burçlardan birisi olarak bugünü en iyi şekilde organize ettiğinizden ya da en azından en kısa, ama en anlamlı cümleyi seçerek partnerinizin gününü güzelleştireceğinizden eminim, ama karşı taraf sizin düşündüğünüz kadar hazırlanmamışsa eğer durumun moralinizi bozmasına da izin vermeyin. Bugün için eşitliğin sağlanmıyor olması, diğer günlerde telafi edilmeyeceği anlamına gelmez. Aslında, Sevgililer Günü'nü güzel bir günde kutluyoruz, ama Ay’ın olumsuz açıları zaman zaman öfke kontrolünü zorlaştırabilir. Dikkat!

AKREP

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Bu Sevgililer Günü'nde partnerinizin jestleri ve romantik planları size ne kadar değer verdiğini görmenizi sağlayabilir. Ancak, karşı tarafın durumu geçiştirmeye çalıştığını hissederseniz de, bir o kadar yalnız ve takdir edilmemiş hissine kapılabilirsiniz. Ya da sevgilinizin size sizin kadar değer vermediğini düşünerek, aksi tepkiler verebilirsiniz ki bu hiç doğru olmaz.

Haberin Devamı

YAY

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Şubat ayı sizin için sevgi ve aşkla dolu geçiyor. Ancak, aşka bir oyun gibi yaklaşmanız durumunda, oldukça romantik olarak adlandırabileceğimiz bu yılın Sevgililer Günü'nde hata yapabilirsiniz. Zira, karşınızdaki kişiler bu sefer sadece eğlendirilmek ve güldürülmek istemiyor ve daha romantik zamanlar geçirmeyi arzu ediyor olabilirler. Alacağınız hediyeler veya yapacağınız planların maddi açıdan olmasa da, görünüşte, değerli veya iyi düşünülmüş olmasına önem vermelisiniz.

OĞLAK

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Sevgili Oğlak'lar eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak ya da platonik olarak sevdiğiniz kişilerle duygularınızı paylaşmak için güzel bir günde olacaksınız 14 Şubat’ta ya da ilişkiniz varsa ilişki tazeleme fırsatı bulabilirsiniz. Ancak, Ay’ın Boğa burcunda olması herkesin partnerinden beklentilerinin yükselmesine neden oluyor 14’ünde. Dolayısıyla, bu yıl bugün için güzel bir plan yapmamanız veya iyi bir hediye düşünmemeniz durumunda karşı taraf hayal kırıklığı yaşayabilir. Dolayısıyla, paha da olmasa da manevi anlamda değerli jestler yapma zamanıdır.

KOVA

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Boğada bulunan Ay, herkesin değerini veya sevildiğini hissetmek ve özel bir günde özel planlar yapmak istediği bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolayısıyla, siz kendi adınıza bu tür şeyleri çok fazla gerekli görmeseniz bile, karşı tarafın beklenti içerisinde olabileceği ihtimalini es geçmemeli ve bir şekilde hazırlık yapmalısınız. Aksi takdirde, zaten kısmen gergin açılar var, asabiyet artabilir ve olaylar büyüyebilir sevgili Kova'lar. Sabah ilk iş bir mesaj atmayı ihmal etmeyin ve üzerinde ‘’Günaydın’’ dan fazlası olsun lütfen.

BALIK

Hangi burcun Sevgililer Günü nasıl geçecek

Bu Sevgililer Günü'nde normalden daha hassas olabilir. Karşı tarafa verici olduğunuz ölçüde kendiniz de beklentiler içerisine girebilirsiniz. Eğer beklediğiniz olmazsa, kendinizi değersiz hissedebileceğiniz bir Pazar günü sizi bekliyor olabilir. Ancak, Ay’ın burcunuzla olumlu açıları sizin kendinizi iyi hissedeceğinizi, ama karşı tarafı memnun etmenin çok kolay olmayabileceğine işaret ediyor. Dolayısıyla, karşılıklı anlayışı tesis edebileceğiniz ve günü birbirinizi anlamaya çalışarak geçireceğiniz güzel bir Sevgililer Günü dileriz.

Sevgi ile ve sevdiklerinizle kalın…