Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Boğa burcundaki Yeni Ay'da fırsatlar bizi bekliyor!

Önümüzdeki iki hafta boyunca yeni fırsatlara ve şanslara açığız!

Haberin Devamı

Boğa burcundaki Yeni Ay, baskı gördüğümüz ya da sınırlandırıldığımız konularda açık kapı bulabileceğimiz ve üstesinden gelebileceğimizi işaret ediyor. 

Boğa burcundaki Güneş’in Neptün, Jüpiter ve Pluton’la uyumlu açıları ve Boğa burcundaki Yeni Ay haftaya güçlü bir giriş yapmamıza olanak tanıyor. Mayıs doğumlu Boğa’lar başta olmak üzere, Ocak doğumlu Oğlak ve Eylül doğumlu Başak burçları için fırsatlarla dolu, pozitif ve verimli bir hafta olabilir. Aslında bu etkiler geçen haftadan bu yana kendini ufak ufak göstermeye başlamıştı. Hepimiz bu olumlu gezegen açılarından kaynaklanan güzel etkilerin hayatımıza yansıdığına tanık olabiliriz.

Boğa burcundaki Yeni Ayda fırsatlar bizi bekliyor

Haberin Devamı

TEK SEFERDE HER ŞEYİ KAYBETME RİSKİMİZ VAR

Spritüel konulara eğilebilir, daha sık rüya görmeye başlayabiliriz. Bilinçaltımızın bizi daha çok yönlendireceği bir süreçteyiz. Gerek sanatsal gerekse bireysel yaratıcılığımız artış gösteriyor ve ön plana çıkıyor. İç sesimize güvenelim ve kendimize inanmaya devam edelim. Artan özgüvenimizin yanı sıra, hayata daha pozitif bir gözle bakabilir ve ilişkilerimizi de aynı iyimserlikle güçlendirebiliriz. İster yazılı, ister sözlü her türlü iletişim yönteminde daha uyumlu ve daha anlayışlı hareket edebiliriz. Ancak iletişim demişken Merkür’ün geri harekette olduğunu ve iletişim kanalları ve yöntemleri üzerinde olumsuz etkilere sahip olduğunu da hatırlamakta fayda var. Özellikle hafta ortası civarında daha fedakâr ve yapıcı olmamız gerekebilir. Zira duygusal başlıkları içeren konularda sona ya da sonuca ulaşma gibi etkiler hâkim olabilir.

Şans gezegeni Jüpiter’in konumu sebebiyle, bir kısmımız oldukça şanslı bir iki hafta geçirebilir. Bir yandan eğlenelim, keyifli vakit geçirelim; ama diğer yandan da kendimizi dış dünyaya kaptırıp asıl fırsatları geri tepmek gibi bir hatada da bulunmayalım. Eğlence hayatına gereğinden fazla kendimizi kaptırmamalı ve ortaya çıkan fırsatları doğru değerlendirmeliyiz. Zira tek seferde her şeyi kaybetme riskimiz var. Maddi anlamda fırsatlar, seyahatler, eğitim, ruhsal ve kişisel gelişim gibi konularda önümüzdeki 15 gün boyunca olumlu etkiler altındayız.

Haberin Devamı

Diğer taraftan uzun zamandır gerçekleştirmek istediğimiz değişiklikleri daha kolay hayata geçirebilir, bize katkı sağlayacak yeni deneyimler edinebilir, önemli pozisyondaki kişilerle yollarımız kesişebilir ya da onları enerjimizle etkimiz altına alabiliriz. Önümüzdeki 15 gün boyunca lider ruhumuz yükselişe geçiyor ve mesleki kariyerimize güçlü etkileri olacak olumlu gelişmeler kendini gösteriyor. İşte tüm bu alanlarda güzel enerjilere sahibiz ve bu enerjiyi çevremize de yansıtabiliriz. Öte yandan bu iki hafta içerisinde mevcut sorunları da bir çırpıda bertaraf edebileceğiz. Kafamızda biriken soruların cevabını bulabilir ya da olaylara netlik kazandırabiliriz. 

Haberin Devamı

 Boğa burcundaki Yeni Ayda fırsatlar bizi bekliyor 

BOĞA BURCUNDA YENİ AY YAKLAŞIK 15 GÜN ETKİSİNİ GÖSTERİR

Yeni aylar +/- 15 gün boyunca etkisini gösterir. Dolayısıyla yazdıklarımı bu yönüyle ele almanızda fayda var. Boğa burcundaki Yeni Ay, baskı gördüğümüz ya da sınırlandırıldığımız konularda açık kapı bulabileceğimiz ve üstesinden gelebileceğimizi işaret ediyor. Bu sayede maddi ve manevi pek çok başlıkta hızlı ilerleme kaydedebiliriz. Yeni Ay’ın Boğa’da olması, özellikle parasal konuları içeren yenilikleri temsil ediyor. Alacak-verecek, gayrimenkul, arazi alım-satımı, ödemeler gibi benzer başlıklar ön plana çıkıyor. Öte yandan kişisel ilgi alanlarımız, değerlerimiz, prensiplerimiz, sanatla ya da doğayla yakından ilgili konularda harekete geçmek isteyebiliriz. Ancak birçok gezegenin geri harekette olduğunu da unutmamak lazım. Yeni girişimler ya da başlangıçlar için Haziran sonu daha ideal olabilir.