Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Akrep burcundaki Dolunay'ın burçlara etkileri

Neptün’ün konumu, Dolunay'ın stresini azaltıp olumlu özelliklerinin ön plana çıkmasını sağlayacaktır.

Haberin Devamı


22 Nisan'da meydana gelecek Akrep burcunda oluşacak dolunay , bazı konuların farkına varmamızı sağlayabilir. Gizli kapaklı ya da kötücül işler, ortaya çıkan gerçekler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Olayları abartma eğilimi yükselebilir, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. On günlük süreçte, finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor.

Ülke olarak bakıldığında, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, iş adamları, toprak, tarım, güvenlik, iş birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda çıkabilir. Daha ciddi düşünmeye başlıyoruz. Problemleri büyütmek yerine çözmeye çalışmak daha doğru olacaktır. Yardımlaşma duygularımızla göz doldurabiliriz. Esnek olalım. Neptün’ün konumu, Dolunay'ın stresini azaltıp olumlu özelliklerinin ön plana çıkmasını sağlayacaktır.

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

EN ÇOK KİMLER ETKİLENİYOR?

Dolunay özellikle Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları başta olmak üzere, her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişileri etkiliyor.

DOLUNAYDA BİR SONRAKİ GÜN İSE AŞK HAYATI CANLANIYOR

Hafta sonu, aşk hayatımızı canlandıracak, yeni heyecanları hayatımıza taşıyacak, yaratıcılığımızı arttıran veya sosyal yaşamımıza renk getiren etkiler altında olduğumuzun işaretçisi! İlginç teklifler, yeni aşklar, mevcut ilişkilerde sürprizler, yaratıcılık gerektiren konularda ve işlerde beklenmedik hoşluklar hayatımızı renklendirebilir! Özgürlük ihtiyacımız da artıyor. Fazla özgürlüğün ilişkilerimize zarar vermesine izin vermeyelim. Hepinize mutlu günler, sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel


KOÇ

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan civarı, ödemeler, banka hesapları, bütçeniz, ortak kaynak kullanımı gerektiren konular, alacak verecek meseleleri hassasiyet gerektiriyor. Ani, ama kısa süreli ilişkiler de olasılık dahilinde.


BOĞA

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan donunayında evliliğiniz, iş birlikleriniz veya ortaklıklarınızla ilgili konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Stresli durumlar oluşabilir. Ancak, aynı zamanda, yeni ve ani ilişkiler ya da mevcut ilişkileri ilgilendiren ani haberler, teklifler , heyecan verici durumlar veya davetler de söz konusu olabilir.


İKİZLER

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan dolunayında hassas diyaloglar yaşanabilir. İş hayatınızı, birlikte çalıştığınız kişileri, mesai arkadaşlarınızı veya iş yerinizi ilgilendiren olaylar ön planda. Bazı işlerinizi tamamlayabilir, bitirilen projeler nedeniyle rahatlayabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren başlıklarda sonuç almanız daha kolay olabilir veya aradığınız cevapları bulabilirsiniz. Aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren kısa süreli hassasiyetler oluşabilir, ama sürpriz ilişkiler veya ilişkilerde yaşanacak sürprizler daha fazla ağır basıyor!


YENGEÇ

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan civarında, sizin için önemli veya uzun süreli iş birliği, ilişki veya ortaklıklarınızdan bazılarında sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatınızda bazı konularda netice alabilir, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyabilir, eğlenceli seyahatler yapabilir veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz ya da ilginç kişiler ilginizi çekebilir ve yeni aşklar söz konusu olabilir.


ASLAN

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan civarında, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda sonuçlanma enerjisi devrede ve bu başlıklara yoğunlaşabilirsiniz. Bu konular zaman alabilir, ama yeni aşklar ya da ilişkilerde yenilikler de söz konusu.


BAŞAK

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan dolunayında, yayıncılık, halkla ilişkiler, medya, bilişim, iletişim, satış pazarlama ve ulaştırma alanlarında sonlanma ve sonuçlanma enerjileri hakim. Olgunlaştırdığınız işleriniz neticelenebilir. Yeni haberler alabilirsiniz, ilham veren mesajlar ya da seyahatler söz konusu olabilir.


TERAZİ

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan dolunayı, maddi başlıklı konularda sonlanma veya neticelenme enerjilerini haber veriyor. Para girişi ya da çıkışı söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde sürprizler ya da yeni aşklar ve yeni heyecanlar söz konusu olabilir.


AKREP

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan dolunayı hayatınızla ilgili özel kararları devreye sokabilir. Sizin için çok önemli konularda sonuçlanmalar var. Bazı alanlarda yola yalnız devam etmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınıza veya sosyal yaşamınıza heyecan gelebilir. Farklı çevreler ya da atmosferler ilginizi çekebilir. Yaratıcılık gerektiren işleriniz bazı kişilerin dikkatini çekebilir.


YAY

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan dolunayı işle ilgili gizli olayları su yüzüne çıkartabilir. Problemlerin kaynağını anlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Aynı zamanda ummadığınız şekilde, oldukça farklı kişilere ilgi duyabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, evde verilecek davetler de ön planda.


OĞLAK

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

Bazı ilişkilerde gerilimler yaşanabilir. Bu hafta, aşk hayatınız, hobileriniz, yaratıcılık gerektiren işleriniz ve çocuklarınızla ilgili başlıklar ön planda. Evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni kişilere ilgi duyabilirsiniz. Eğlenceli diyaloglar dolunay sonrası sizi bekliyor.


KOVA

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan dolunayı, kariyerinizi, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren alanlarda hassasiyetleri ve beklenmedik durumları ön plana çıkartabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerinizle göz doldurabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz.


BALIK

Akrep burcundaki Dolunayın burçlara etkileri

22 Nisan civarında, yabancılarla ilişkiler, uluslar arası konular, eğitim, hukuk, seyahatler, bilişim, ulaştırma, dış ticaret başlıklı alanlarda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Toplu para girişleri ya da çıkışları söz konusu olabilir.