Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Zihnen, ruhen ve bedenen yenilenme zamanı

Toplum olarak çok yorulduk, gerçekten dışarıya adım attığımız andan itibaren stressiz bir günümüz geçmiyor artık!

Haberin Devamı

Toplum olarak çok yorulduk, gerçekten dışarıya adım attığımız andan itibaren stressiz bir günümüz geçmiyor artık! Gün geçtikçe insanlarımızın sayısının arttığına fakat zihnen ve ruhen de azaldığına şahit oluyoruz ne yazık ki…

Birçoğumuzun da stresini atabilmeye ya vakti yok ya da parası! Kimileri için lüks kimileri için ihtiyaç olan stres atmaya yönelik birçok hareketten çoğumuz bihaberiz aslında. Ben de bu noktada sizlere 13-15 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Zihin Ruh Beden Festivali’ni duyurmak isterim.

Zihninizi, ruhunuzu ve bedeninizi yoran her şey için sizi yeniden düşünmeye sevk edecek festival, uzmanlar eşliğinde seminer ve eğitimlerle gerçekleştirilecek. Ben daha önce katılmadım, kişisel ve ruhsal gelişime dair ne kadar katkısı olur bilemem ama denemekte yarar var diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

Üç gün sürecek festivalde duyduğum kadarıyla çeşitli terapiler, yoga ve pilates aktiviteleri, astroloji, içsel huzurunuzu artıracak workshoplar ve çeşit çeşit birkaç etkinlik daha yer alacakmış ama bir para karşılığında efendim. Festival biletlerine 28 Şubat’a kadar indirimli olarak www.zihinruhbeden.org adresinden ulaşabilirsiniz.

En azından merak ettiğiniz bir workshop’a burada katılma şansı elde edip belki de hayatınız boyunca peşini bırakmayacağınız bir ilgi alanı yakalarsınız kim bilir…