Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Yurt dışında sokak sokak mağaza arama derdine son!

Yurt dışında olan birçok markayı artık ülkemizde de görüyoruz, bu çok sevindirici. Ama özellikle bu mağaza Türkiye’de ilkse hele hem kaliteli hem de daha uygun bütçeliyse değmeyin keyfimize…

Haberin Devamı

Zorlu Center açıldığı günden beri çok konuşuluyor. Kimileri için dışarıdaki devasa mağazalarıyla alışverişin yeni adresi oldu kimileri için de fazla lüks kaçtı bu mağazalar ve daha düşük bütçeli mağazaların sayısı az geldi.

Sık gidenler mutlaka Zorlu Center’ın içini, dışını çok iyi bilir. Ama ön yargıyla yaklaşarak gitmeyenler ya da bilmeyenler için söylüyorum eğer siz de H&M, Yargıcı, GAP, Zara, Mango gibi mağazaların sıkı takipçisiyseniz tüm bu mağazaları ve bunların yanı sıra H&M’in bir üst markası olan COS gibi harika koleksiyona sahip hem de daha makul fiyatları olan mağazaları da bulabilirsiniz Zorlu’da!

Zorlu Center, ülkemize birçok yeni markayı getirmesi ile fark yaratmış durumda gerçekten. Tabii bu sadece Zorlu için geçerli değil artık yurt dışında çok tutan, İstanbul’da olmayan az mağaza kaldı. Ama COS’u Türkiye’ye getirmesi ile Zorlu bir tık önde artık benim için.

Haberin Devamı

Eskiden yurt dışına gittiğimizde beğendiğimiz markaların mağazalarını sokak sokak arardık şimdi ise yurt dışında o mağazaları görünce girme isteği bile fazla oluşmuyor. Hatta aynı mağazalar, Avrupa’da Türkiye’den bile daha pahalı geliyor. Moda, tekstil sektörü bu anlamda çok gelişti Türkiye’de, bu çok sevindirici.

COS’u mutlaka keşfedin!

H&M’in grup markaları arasında yer alan COS’un isim açılımı “Collection of Style”. Burada, ulaşılmaz tasarımların yerine kalite, stil ve hızlı üretilip ucuza satılan ürünler yer alıyor.

COS’un Genel Marka Sorumlusu Marie Honda; “Her yeni sezonda mimariden, tasarımdan ve sanattan daha çok ilham alıyoruz. Bu da koleksiyon tasarımından mağaza içindeki atmosfere kadar her şeyi etkiliyor” diyor ve ben de bunun doğruluğunu gören biri olarak size bu mağazayı tavsiye ediyorum.

“Urban Outfitters’ı da yakında aramızda görmek dileğiyle” diyor ve yazımı sonlandırıyorum :)