Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Yeni trend rehberiniz: Trendbook

Elinizin altında online bir trend rehberiniz var artık! Trendbook’ta; moda, dekorasyon & tasarım, yemek tarifleri, etkinlikler, mekan & film & kitap önerileri, güzellik & bakıma, yaşama dair son trendleri ve çarpıcı röportajları bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Freelance çalışmaya geçtiğimden beri kendime ait, bağımsızca hareket edebileceğim hem de yazı yazmaya devam edebileceğim online bir platform oluşturmak istiyordum. İşte şimdi Trendbook ile karşınızdayım!

Yeni trend rehberiniz: Trendbook

Trendbook’ta neler mi var?

Fotoğraf çekmeye, tasarıma, dekorasyona, sinemaya, modaya, gezmeye ve yeni yerler keşfetmeye meraklı biri olarak Trendbook’ta; moda, dekorasyon & tasarım, yemek tarifleri, etkinlikler, mekan-film-kitap önerileri ve güzellik & bakıma dair tüm postları hatta daha fazlasını, bazen beğendiğim bazen de kendi çektiğim fotoğraflarla paylaşmaya çalışıyorum.
Anlayacağınız moda, dekorasyon, yaşama dair son trendler, röportajlar ve merak edeceğiniz tüm içerikleri takip edeceğiniz bir online platform oluşturdum. Elinizin altında bir trend rehberiniz de oldu diyebiliriz :)

Haberin Devamı

Hürriyet Aile “Panorama” ve Radikal Blog “Trendbook” isimli köşemde her hafta yazmaya devam ediyorum ama www.trendbook.co’da her gün, bana ait yeni içeriklere ulaşabilirsiniz.

Hem dergicilik hem de online geçmişim olduğundan, tecrübelerime dayanarak Trendbook’ta zevkle okuyacağınız içeriklere yer vermeye çalışıyorum. Amacım sizlerin sayesinde Trendbook’u daha da büyütmek ve bir marka haline getirmek. Unutmayın, her zaman eleştirilerinize ve önerilerinize açığım.

Sosyal medyadan da Trendbook’u takip edebilirsiniz. Özellikle Instagram’da iddialı olduğumu söyleyebilirim. Hem kendi çektiğim hem de ilham aldığım fotoğraflara yer veriyorum burada. Ayrıca Facebook ve Twitter hesaplarım da mevcut. Bir tuşa basmak için üşenmeyin lütfen. Yazımı okumayı bitirdikten sonra ilk iş sizleri sosyal medya hesaplarıma bekliyorum :)

trendbook.co
instagram.com/trendbookco
twitter.com/Trendbookco
www.facebook.com/pages/Trendbookco

Size başka bir önerim daha var: Bu Ara Ne Moda?

“Bu Ara Ne Moda?” sizi bağımlı hale getirecek, keyifli bir Lifestyle Blog! Sevgili Arzu Damlı’ya ait olan www.buaranemoda.com‘da; etkinlik haberleri, mekan önerileri, alışveriş, internet ve kültür&sanat hakkında özenle yazılmış içerikleri bulabilirsiniz. Özellikle mekan önerileri konusunda çok başarılı bir blog olduğunu düşünüyorum. Önerilen mekanların çoğundan bihaber olduğunuza eminim. Haberlerin güzelliği, keyifli bir yazı dili ile buluşunca ortaya şahane bir iş çıkmış. Bu blogu sizlere kesinlikle tavsiye ederim.