Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Son dakika yılbaşı önerisi

Yılbaşı gecesine iki gün kaldı ve siz program yapamadığınız için evde oturmaya karar verdiyseniz size harika bir son dakika önerim olacak!

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesine iki gün kaldı ve siz program yapamadığınız için evde oturmaya karar verdiyseniz size yılbaşı süsleriyle donatılmış, müzik eşliğinde şömine karşısında elinizde sıcak şarabınız, lezzetli mi lezzetli yemek yiyebileceğiniz romantik bir önerim olacak: Alaçatı!

Ne yazık ki yeni yıla Alaçatı’da girmek daha nasip olmadı ama özellikle geçen senenin şahane geçtiği ve bu sene için de çok özel etkinlikler olacağı bilgisini aldım. Alaçatı; şık restoranları, barları, şirin butik otelleri ve Arnavut kaldırımlı sokaklarında açık hava partileriyle sizleri bekliyor benden söylemesi…

Bir de eğlenceli gecenin ardından yeni bir yıla mükemmel Alaçatı kahvaltısıyla uyandığınızı hayal edin! Yalnız restoranlardaki yılbaşı programları pahalı gelebilir bu yüzden otelinizde akşam yemeğini yedikten sonra kendinizi Alaçatı sokaklarına atabilirsiniz. Yılbaşında Alaçatı’da hayat var, haydi üşenmeyin ve atlayın arabanıza yola koyulun!