Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Sokak modasının başrol oyuncuları

Bu mevsimde yürüyüşlerimize ve kıyafetlerimize en iyi şekilde eşlik edecek ayakkabılar hiç kuşkusuz stil sahibi spor ayakkabılar… İşte en gözde 3 model!

Haberin Devamı

Her ne kadar bu aralar hava biraz yağışlı olsa da bahar geldi. Tamamen güneşli günlere kavuşmamıza, sokaklarda uzun uzun yürüyebileceğimiz güzel havalara az kaldı. Bu mevsimde de yürüyüşlerimize ve kıyafetlerimize en iyi şekilde eşlik edecek ayakkabılar ise hiç kuşkusuz stil sahibi spor ayakkabılar…

Elbiselerden spor pantolonlara kadar her türlü kıyafetimizle kombinleyebileceğimiz trend 3 ayakkabı modelini, sizler için seçtim. Benim için en gözde daima Camper, bakalım siz hangi modelden yanasınız?


Superga

Sokak modasının başrol oyuncuları

“The Blonde Salad” blogunun sahibi Chiara Ferragni, spor ayakkabı markası Superga için dantelli bir koleksiyon hazırladı. Hem rahat hem şık bu romantik seriyi ben çok beğendim, siz ne düşünüyorsunuz?

Haberin Devamı

Camper

Sokak modasının başrol oyuncuları

Ayaklarımızın dostu Camper’ın spor modelleri, rahatlığın sembolü gerçekten de. Evet, bazı modelleri kaba görünebilir ama bir o kadar da zarif tasarlanmış modelleri de mevcut. Adeta ayaklarınızın şeklini alan bu ayakkabılar, her sezon kendini daha da bir geliştiriyor ve inanılmaz tasarımlarla karşımıza çıkıyor.


Nike Air Max

Sokak modasının başrol oyuncuları

Sneakersların en gözdesi Nike Air Max modelleri kuşkusuz… Son zamanlarda Nike Airmax çılgınlığı herkesi sarmış durumda! Özellikle moda severler bu ayakkabıyı tahmin edemeyeceğiniz kıyafetlerle bile kombinleyip “stil nasıl yaratılır”a örnek oluyorlar. Sokak modasına uyum sağlamak istiyorsanız bir tane edinin derim. Birbirinden farklı modeller, şık durduğu gibi boyunuzu da oldukça uzun gösteriyor bunu da unutmayın :)