Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

İstanbul Moda Haftası yağmurlu bir günle başladı

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da (MBFWI) 2014- 2015 Sonbahar/Kış sezon sunumları başlıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Moda Haftası’nın daha önce Antrepo 3 - Tophane’de 10–14 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğini buradan sizlere duyurmuştum. Ve o gün geldi çattı ama ne yazık ki moda meraklıları yağmurlu, kasvetli bir güne “merhaba” dedi!

Büyük bir merakla başlayan moda haftasında yer alan tasarımcılar, Runway ve Studio olmak üzere iki ana mekanda koleksiyonlarını sergileyecekler. Runway dışında Studio alternatifiyle podyum defilesi gerçekleştirecek tasarımcılara da koleksiyonlarını sergileme, sektörle buluşma fırsatı sunuluyor.

Her zamanki gibi bu sene de keyifle geçeceğe benzeyen etkinlikte, tasarımcıların koleksiyonları kadar katılımcıların da nereden, ne giydiği merak konusu olacak.

İstanbul Moda Haftası yağmurlu bir günle başladı

Haberin Devamı

Karaköy Külah defileler arasında soluklanmak isteyenleri düşündü

11- 13 Mart tarihleri arasında, Karaköy Külah’ta gerçekleşecek olan Souq (pazar yeri), İstanbul Fashion Week boyunca, katılımcılar için mola vermek istediklerinde keyifli vakit geçirebilecekleri bir konsept olarak karşımıza çıkacak.

Mehry Mu’nun it-bag’leri, Sadeİstanbul’un yaz renkleri, Marble&Co’nun gömlekleri, Cashmere in Love’ın kaşmirleri, Kıymetli Evrak’ın eğlenceli kırtasiyeleri, Analog Kültür’ün plakları, Mavi’nin şehirli stilin kodlarını oluşturan jean gömlek ve ceketleri, Intimissimi’nin romantizm dolu vintage dantel ve makrameleri, Ece Sükan Vintage’ın hesaplı parçalarından workshoplara kadar, daha birçok marka ve eğlenceli aktivite Souq’ta sizleri bekliyor olacak.

Karaköy Külah adres: Karaköy Külah Mumhane Caddesi Murakıp Sokak 12A, Karaköy

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında 2014-2015 Sonbahar/Kış koleksiyonlarının sunulduğu defile takvimi de aşağıdaki gibi…

İstanbul Moda Haftası yağmurlu bir günle başladı