Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Hem cafe hem de çocuk oyun atölye konsepti bir arada!

Cafe, oyun alanı ve mağaza konsepti, son zamanlarda çocuklu aileler arasında oldukça revaçta.

Haberin Devamı

Cafe, oyun alanı ve mağaza konsepti, son zamanlarda çocuklu aileler arasında oldukça revaçta. Bu ebeveynlerin arasında 1 yaşında kız bebeği olan bir anne olarak ben de varım :)

Bunu tecrübe etmiş bir anne olarak sizlerle İstanbul’daki 3 favori mekanımızı paylaşmak istedim. Gerçekten bu konsept, çocuk sahibi olanlar için inanılmaz güzel.

Biz Eliz’le sürekli Le Petit 100, Bee ve Happy Nest’e giderek şahane vakit geçiriyoruz. Özellikle bu mekanların hayvan sever olması, Oreo’yu da alıp cafelerinde oturabilmem benim için ayrı bir önem taşıyor.

Le Petit 100, Bee ve Happy Nest’te çocuklarınız için farklı atölye çalışmaları ve organizasyonlar bulabilirsiniz. Hepsi birbirinden donanımlı eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Mutfaklarında her daim hem çocuklarınız hem de sizin için sağlıklı ve lezzetli yemek alternatifleri bulunuyor.

Haberin Devamı

Siz cafe bölümünde oturup lezzetli yemeklerinden yiyip, kahvelerinden yudumlarken bir yandan çocuklarınız bedensel, zihinsel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunabilecek atölye çalışmalarına katılabiliyorlar. Atölye çalışmalarının yanı sıra keyifli faaliyetlere de imza atıyorlar. Sosyal medya hesaplarından takip ederek tüm etkinliklere gerektiğinde kayıt yaptırarak katılabilirsiniz.

Mağaza kısmına gelince çocuklarınız için özenle seçilmiş birbirinden zevkli kıyafetler, aksesuarlar, yaratıcı oyuncaklar, kolay kolay hiçbir yerde bulamayacağınız faydalı kitaplar, parti malzemeleri gibi miniklerinizin her ihtiyacına uygun daha birçok ürün yer alıyor.

Bu bahsettiğim 3 mekan konsept olarak birbirine benzese de her birinden farklı keyif alarak ve her birinden farklı ihtiyacınızı karşılayarak dönüyorsunuz o yüzden tek tek gidip deneyimlemenizde yarar var. Ayrıca değinmeden geçemeyeceğim bir diğer ortak özellikleri ise bu mekanların iç mimarilerinin ve dekorasyonlarının güzelliği... Hem sizin hem de çocuklarınızın keyif alacağı alanlar yaratılarak büyük bir özenle tasarlanmış bu mekanları en kısa zamanda ziyaret etmenizi öneririm.