Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Galata'da favori 3 durağım

Galata’da yer alan, sık gittiğim mekanlardan daha önce bahsetmiştim. Şimdi ise bu mekanlara yenileri eklendi.

Haberin Devamı

Galata’da yer alan, sık gittiğim mekanlardan daha önce bahsetmiştim. Merak edenler, tıklayınız! Şimdi ise bu mekanlara yenileri eklendi, ufak değişiklikler oldu. Hele Oreo ile beraber gidebildiğimiz çok keyifli yerlerimiz var. Bunları sizlerle de paylaşmak istedim. İşte Galata’daki favori 3 durağım…

MOC GALATA YENİ İSMİYLE “FEDERAL GALATA”

Galatada favori 3 durağım

MOC kahvesine olan aşk bir başkadır. MOC müdavimleri beni çok iyi anlayacaktır. Hele hayvan dostu bir kafe olmasıyla da köpeğimiz Oreo’dan dolayı kendisine aşık olmamamız imkansız. Artık MOC Galata’nın ismi değişti ve Federal Galata oldu öncelikle bunu belirteyim. Merak etmeyin; kahvelerde, güler yüzlü çalışan arkadaşlarda, dekorda, müzikte hiçbir değişiklik yok. Bu mekanı benim için vazgeçilmez kılan kahvelerinin yanı sıra laktozsuz süt oluşu, mekanın iç mimarisi, müzikleri ve inanılmaz içten davranışlarıyla günümüzün güzel geçmesini sağlayan ekibi. Benim gibi freelance çalışanlar için de çok ideal bir ortama sahip. Bilgisayarını kapıp gelen, leziz kahve eşliğinde kendine keyifli bir çalışma ortamı yaratabiliyor. Oreo da artık Federal’in köpeği oldu diyebilirim. Gittiğinizde her an Oreo ile orada karşılaşabilirsiniz. Hem de bizim kızımız çok uslu olduğundan tasmasız gezmesine izin veriliyor, bu bizim için şahane bir şey. Suyu, maması bile işletmecilerinin hayvan sahibi olmasından dolayı kaplarıyla hazır oluyor. Kısacası Galata’daki favori mekanımız diyebilirim. Kahvelerden de Cold Brew, Cappuccino ve Miel’i tavsiye ederim.

Haberin Devamı

MÜNHASIR GALATA

Galatada favori 3 durağım

Aheste Pera’ya taşınmadan önce olduğu yere açılan Münhasır, şarküteri ürünleri ve ekmekleriyle oldukça başarılı. Kahvaltı için ideal. Akşam da peynir tabağı, şarap, et yemeği ve zeytinyağlıları gayet iyi yalnız her an yemek bitebiliyor benden söylemesi... Mekana akşam gidecekseniz aramadan gitmeyin derim. Burası da hayvan dostu bir mekan. Oreo burada da gayet güzel karşılanıyor. Mimarisi ve dekorasyonu da gayet keyifli. 

Haberin Devamı

NOLA İSTANBUL

Galatada favori 3 durağım

Mekanın içi de bahçesi de gayet güzel. Galata’nın eşsiz tarihi dokusunu başarıyla yansıtıyor. Buraya  akşam gelmek daha ideal sanırım. Yemek menüsünü daha denememiş olsam da et yemeklerinin, şaraplarının ve tatlılarının leziz olduğunu duydum. Müzikleri de akşam gayet keyifliymiş. Mekanın bahçesinde görünen duvardaki panda graffitisi de ortama ayrı bir renk katmış. Doğum günleri, özel davetler için ideal bir mekan.