Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Deri çanta tutkunlarına müjde!

El işi deri üretimi çantaların kıymeti gün geçtikçe artıyor ve özellikle bu mevsimde oldukça tercih ediliyorlar. Bu konuda da çok başarılı bulduğum iki Türk marka var!

Haberin Devamı

Benim gibi çanta tutkunları varsa gelin hep beraber küçük bir keşfe çıkalım. Çanta tutkusundan kastım aslında sayı bakımından değil, kalitesinden bahsediyorum. Ben daima az ama öz olandan yana olduğum için işçiliğe daha çok önem veriyorum. Genelde kaliteli çanta dendiğinde aklımıza hep yabancı markalar gelir, onlara yöneliriz ve “Türk malı” ürünlerden çoğumuz haberdar olmayız. Bu yüzden özellikle şu sıralar hayranı olduğum iki Türk çanta markasından bahsetmek istiyorum sizlere.

El işi deri üretimi çantaların kıymeti gün geçtikçe artıyor ve özellikle bu mevsimde oldukça tercih ediliyorlar. Bu konuda da çok başarılı bulduğum iki marka var: Manu Atelier ve Rara Atelier!

Deri çanta tutkunlarına müjde

Haberin Devamı

MANU ATELIER

Birbirinden bağımsız bu iki marka da bildiğim kadarıyla el işi deri üretimini ailelerinden devralmış. Her ikisi de bu işi bilerek, kaliteden ödün vermeden sade, şık ve minimal tasarımlara sahip çantalar tasarlıyorlar. İster gündüz ister gece rahatlıkla kullanabileceğiniz modellere sahipler hem de renk renk! Bu kalitedeki birçok markadan da fiyatları daha uygun.

Deri çanta tutkunlarına müjde

RARA ATELIER

Manu Atelier’e Beyoğlu’ndaki atölyesinden ve belirli mağazalardan ulaşmanız mümkün fakat Rara için şu an mail yoluyla sipariş verebiliyorsunuz, showroom’ları ise 4 hafta sonra Nişantaşı’nda açılacakmış. Bu iki markayı da takip edin, benden söylemesi :)