Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Butik bikini modelleri

2014 bikini modasında birbirinden renkli, iddialı modeller ve yenilikçi tasarımlar farklı farklı markalarda bizleri bekliyor. Artık trend bikiniler butiklerde! Sizleri plajda canlandıracak, dikkatleri üzerinize çekecek son moda bikini modelleri için tıkla

Haberin Devamı

Bikiniler, şüphesiz kadınların vazgeçilmezidir. Her sene bıkmadan usanmadan bir yenisini daha alırız. İsteriz ki sık sık değiştirelim, farklı farklı modeller giyelim. Bu yüzden uygun fiyatlı olanlar daha çok işimize gelir. Ama eğer plajda da kalite ve şıklıktan ödün vermeyeceğinizi düşünüyorsanız ve herkeste çok sık rastlayamayacağınız bikinileri kendi üzerinizde görmek istiyorsanız önerilerim tam size göre!

2014 bikini modasında birbirinden renkli, iddialı modeller ve yenilikçi tasarımlar farklı farklı markalarda bizleri bekliyor. Artık trend bikiniler butiklerde. Dünya standartlarında, birbirinden güzel bikini-mayo markalarının ve tasarımcıların özel ürettiği bikini modelleri, kendi mağazalarında ve seçkin butiklerde yerlerini aldı.

Capcanlı renkler, püskül detaylar, desenli veya tek renk ama çarpıcı kesimler bu yaz dikkat çekiyor. Plaj elbiseleriyle ve aksesuarlarla bikinileri tamamlamak da ayrı bir stil oluşturmanızı sağlıyor. Evet, bu bikiniler pahalı ama herkesin tercihi farklıdır diyerek sizleri plajda canlandıracak, dikkatleri üzerinize çekecek son moda bikini modellerini bir araya getirdim.

Haberin Devamı

Sea-me Beachwear

Butik bikini modelleri


OYE Swimwear

Butik bikini modelleri


Norma by MK

Butik bikini modelleri


LILYANDROSE

Butik bikini modelleri


ACHELYA ULUCHAY

Butik bikini modelleri