Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Bebek kıyafetlerinde favori markalarım

Hem kaliteli kumaştan üretilmiş hem de stil sahibi kız bebek kıyafetleri bulmak da her zaman kolay olmuyor.

Haberin Devamı

Bir kız annesi olarak alternatiflerim çok fazla evet, farkındayım ama ne yazık ki hem kaliteli kumaştan üretilmiş hem de stil sahibi kız bebek kıyafetleri bulmak da her zaman kolay olmuyor. Tabii zamanla bu konuda tecrübe kazandım ve kendi tarzımdan yola çıkarak Eliz’e de çok yakışacağını düşündüğüm, kaliteli kumaşlardan üretim yapan markalardan sık alışveriş yapmaya başladım.

Bebeklerimizin teni çok hassas olduğu için önceliğim tabii ki kimyasallardan uzak doğal kumaşlardan yana oluyor. Koton, ipek, yün, keten kumaşlar gerçekten kendini hemen belli ediyor ama etiket kontrolü yapmakta fayda var. Polyester, akrilik, asetat gibi kimyasal işlemlerden geçmiş kumaşlardan üretilen kıyafetleri tercih etmiyorum. Bu konuda öncelikli markalarıma gelirsek;

Haberin Devamı

MİNİMOM

Bebek kıyafetlerinde favori markalarım

“Çocuk olup öyle giyinmek istiyorum!” Bu kadar hayranım öyle anlatabilirim bu markayı :) Hem kendim için hem de kızım Eliz için yabancı markalardan esinlenip kendim de mutlaka kafamda yeni bir model tasarlayıp onu aramaya koyulurum. İşte tam bu noktada sanki benim zihnimi okumuş gibi Minimom hayalimdeki kıyafeti tasarlamış olur. Genel olarak vintage ve bohem bir tarzı var Minimom’ın ve bu tarzı o kadar sade yaratmayı başarıyor ki kullandığı kumaşlar, dikiş kalitesi, pastel tonlar, detaylardaki zarafet muhteşem bir uyum içerisinde oluyor.

MİNİMELOVE

Bebek kıyafetlerinde favori markalarım

%100 ipek, %100 koton ve %100 yün kumaşlar kullanan, kaliteden asla ödün vermeyen, kendileri gibi tatlı kıyafetler yaratan bir marka. Bu markayı en çok sevmemin nedeni hem günlük hem de özel günler için abartıdan uzak şık kıyafetler tasarlıyor olması. Özellikle elbiseleri çok çeşitli ve her tarza hitap ediyor. Her bir tasarımın ne kadar özenle hazırlandığına şahit olan biri olarak kalite ve estetiği bir araya getirdiklerini söyleyebilirim.

Haberin Devamı

PİNOLİNİ

Bebek kıyafetlerinde favori markalarım

PİNOLİNİ, küçük hanımefendi ve küçük beyefendilere özel, inanılmaz zevkli ve kaliteli kıyafetler tasarlayan bir marka. Özellikle palto ve elbiselerine hayranım. Zarafet, kalite, sadelik ve şıklık hepsi bir arada! Modeller ve kullanılan renkler kendine has bir çizgiye sahip. Kendine özgü stiliyle şahane bir çocuk markası.

7 ELEPHANTS

Bebek kıyafetlerinde favori markalarım

Çocuklar için sağlıklı, eğlenceli ve tarz sahibi tasarımlarına hayranım. Yazlık ürünlerine de bayılıyorum ama özellikle kışlık yün tulumları, hırkaları ve kazakları vazgeçilmezlerim arasında yer alıyor. Bu arada 7 Elephants, çocuklar için sadece tekstil ürünleri değil sağlıklı malzemelerden mobilyalar da tasarlıyor. Onlara da bir göz atın derim.