Temassız göğüs büyütme estetiği nedir?

Temassız göğüs büyütme tekniği aynı zamanda minimal kesi uzunluğu imkanı da sağlar.

Haberin Devamı

Göğüs büyütme estetiğinde temassız estetik dönemi başladı. Temassız göğüs büyütme, meme implantının hiçbir şekilde temas edilmeden yerleştirilmesine imkan veren yeni bir tekniktir.

Daha ufak kesi imkanı ve daha düşük enfeksiyon riski sunan bu tekniğin kullanımı giderek daha da yaygınlaşıyor. Bu teknikle 800 cc’ye kadar olan silikon jel implantlar temas edilmeden yerleştirilebiliyor.

Bu teknik ile meme implantı yerleştirilirken cilde temas edilmez. Cerrah ile ameliyathane ne kadar steril olursa olsun, özellikle göğüs implantları yerleştirilirken, implantların kabuğu üzerinde bakteri oluşma riski bulunur. Bakteriler vücuda girdiğinde enfeksiyon ihtimali oluşur.

Temassız göğüs büyütme tekniği aynı zamanda minimal kesi uzunluğu imkanı da sağlar. Geleneksel meme büyütme estetiğinde implantı yerleştirmek için belirli bir uzunlukta kesi yapılması gerekir. Bu teknik, silikon göğüs implantlarının, mümkün olabileceğinden daha küçük kesiler ile yerleştirilmesini sağlar. Örneğin 3,5 cm'lik bir kesinin içinden 550 cc'lik bir meme implantı rahatlıkla yerleştirilebilir.

Haberin Devamı

Temassız göğüs büyütme estetiği nedir

TEMASSIZ GÖĞÜS BÜYÜTME TEKNİĞİNİN SUNDUĞU DİĞER AVANTAJLAR

Temassız teknik ile ameliyat süresi kısalır. Sadece temassız yerleştirme imkanı sunmak ile kalmaz, aynı zamanda anestezi altında kalma sürenizi de kısaltabilir. Ameliyat süresi bazı durumlarda ortalama 15-20 dakikaya kadar kısalması mümkün. İmplant, insizyon yolu ile manuel olarak işlenmediğinden bölgede daha az travma oluşma riski var. Daha az travma ise operasyondan sonra daha az ağrı anlamına gelir.

Bu operasyon ile doğal göğüs yapısı küçük olan kadınlar sağlıklı bir şekilde meme büyütme estetiği yaptırabilir. Sağlıklı bir şekilde tamamlanan operasyonun iyileşme süreci de daha risksiz geçer. Tüm estetik operasyonlar arasında meme büyütme estetiği kadınların en mutlu olduğu estetik operasyonların başında gelir. Temassız meme büyütme estetiği sayesinde hasta memnuniyeti daha da artar. Bu teknikten faydalanmak isteyenlerin alanından uzman bir estetik cerraha başvurarak ayrıntılı bilgi alması tavsiye edilir.

Sevgiyle kalın.

Yazarın Tüm Yazıları