Kompozit meme estetiğiyle daha kıvrımlı göğüsler

Yeterli meme dokusu yoksa implant belli olur.

Haberin Devamı

Kompozit meme estetiği, doğal meme dokusu çok az olan hastalarda implantın hatlarını belirsiz hale getirmek için kullanılan karma bir tekniktir. Amaç daha yumuşak ve kıvrımlı göğüsler yaparak hastaları memnun etmektir. Çünkü göğüs büyütme kadınları en çok mutlu estetik operasyonların başına yer alır.

Doğal göğüs yapınız aşırı küçük, asimetrik ise doğal görünen dolgun göğüslere sahip olmak için kompozit meme büyütme estetiğinden faydalanabilirsiniz. Meme büyütme estetiği çeşitli yöntemler ile yapılabilir. Meme implantı, yağ ya da dolgu enjeksiyonu tekniğinden faydalanılabilir. Meme implantı ile birlikte özellikle mikro ve nano teknolojisi ile yağ enjeksiyonun da kombine bir şekilde bir arada yapılmasına kompozit meme estetiği denir. Cerrahi teknikler ile cerrahi olmayan tekniklerin bir arada kullanılması imkanını sunan bir prosedürdür.

Haberin Devamı

            Kompozit meme estetiğiyle daha kıvrımlı göğüsler

Doğal görünüm için vücudunuzla orantılı bir meme boyutuna sahip olmanız çok önemli. Sonucun sizi mutlu etmesi estetik operasyonun en önemli aşamasıdır. Meme büyütmede boyut göğüs kafesi genişliği, boyun uzunluğu ya da kilosu önemli bir rol oynar. Operasyondan sonra sırt ve bel ağrısına neden olmayan ve vücudun geneli ile uyumlu ölçülere sahip olmalıdır. 3D tasarım cihazlarıyla vücudunuza en uygun meme tipini ve boyutunu tasarlatabilir, hologram ya da baskılı tekniklerle ameliyattan önce görebilirsiniz.

YETERLİ MEME DOKUSU YOKSA İMPLANT BELLİ OLUR

Hastaların bazılarına yumuşak meme dokusu yetersiz olabilir. Bu durumda implantın belli olmaması için yağ enjeksiyonu tekniğinden faydalanabilir. Mikro ya da nano yağ enjeksiyonları tekniğinden faydalanarak göğse yerleştirilen implantın daha doğal görünmesi sağlanabilir. Bu teknikte ortalama 1 saat içinde implant duruma göre kas altı ya da kas üstüne yerleştirilebilir. Ardından kişinin kendi vücudundan alınan yağ memeye enjekte edilir. Böylece meme büyütme estetiği sonrası doğal görünüme sahip olma imkanı çok daha yüksek olur. Alanında uzman bir estetik cerrahtan destek alarak size özel çok daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları