Göğüs büyütme kadınları mutlu ediyor

Güzel göğüslere sahip olmak kadınlar için çok önemli. Tabii partnerleri için de öyle.

Haberin Devamı

Meme büyütme ameliyatı, kadınları en mutlu eden estetik operasyonların başında yer alıyor. Bedenlerini daha çekici hale getirmek öz güvenlerinin de artmasını sağlıyor. Hatta bazı kadınlar kendilerini daha çekici ve dişi hissettiklerini belirtiyor.

Güzel göğüslere sahip olmak kadınlar için çok önemli. Tabii partnerleri için de öyle. Aşırı küçük göğüslü ya da estetik açıdan sıkıntıları olan göğüslere sahip olmak özgüven kaybına ya da kendilerini saha az çekici hissetmelerine neden olabiliyor. Kadınlar, göğüs boyutunun biraz daha büyük ve şeklinin dik olmasını hayal etmenin bile kendilerini mutlu etmeye yettiğini söylüyorlar.

Estetik cerrahide en yaygın olarak uygulanan göğüs büyütme estetiğinde doğal görünümü yakalamak için her çeşit teknoloji uygulanabiliyor. Yetersiz göğüs dokusu olan hastalar için kompozit meme büyütme estetiği bunlar arasında yer alıyor. Meme implantnın hatları belirgin olmasın diye hastaya mikro ya da nano teknoloji ile hastanın kendi vücudundan alınan yağ hücreleri transfer edilebiliyor.

Haberin Devamı

Göğüs büyütme kadınları mutlu ediyor

MEME BÜYÜTME ESTETİĞİ KADINLARI ÇOK MUTLU EDİYOR MU?

Cevabı birçok kadın için evettir. Her kadın için bu süreç nedenleri, yakınlarının görüşleri, motivasyon sebepleri ve en önemlisi operasyon aşaması ve sonrası farklı işlemektedir. Yine de birçok kadın, göğüslerinin yeni görünümünün kendilerini güçlendirdiğini, daha özgüvenli ve mutlu ettiğini söyler.

Gelişen 3D görüntüleme teknikleri ile ameliyattan önce göğüs tasarımınızı kendi vücudunuz içinde görebilirsiniz. Bunun için hologram görüntüleme teknikleri de kullanılmaya başlanmıştır. Nasıl bir göğüs şekline ya da boyutuna sahip olmanız gerektiğini 3 boyutlu olarak kendi vücut görüntüleriniz üzerinden görebilir ve daha gerçekçi beklentiler içine girebilirsiniz.

Sonuç olarak hem estetik hem de sağlık açısından, meme büyütme estetiği sizi mutlu eden bir karar olabilir. Eğer gerçekten göğüslerinizden şikayetçi ve meme büyütmeye kararlıysanız en gelişmiş teknolojiler ile güzel göğüsler sizi bekliyor.
Sevgiyle kalın.

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları