Dudak dolgusu estetiği

Dudak dolgusu yüzün karakteristik yapısını çok fazla değiştirmeden yüze sağlık, çekicilik, mutlu ve sıcak bir ifade verir.

Haberin Devamı

Dudak dolgusu günümüzde en sık talep edilen estetik operasyonların başında yer alıyor. Dudak dolgusu yüzün karakteristik yapısını çok fazla değiştirmeden yüze sağlık, çekicilik, mutlu ve sıcak bir ifade verir. Mimiklerin ve yüz ifadelerinin daha fazla ortaya çıkmasını sağlar. Dolgun dudaklar, güzel bir gülümsemenin en önemli faktörlerinden biridir.

DUDAK DOLGUSU NASIL YAPILIR?

Dudak dolgusu estetiğinde dolgu ve botoks enjeksiyonlarının her ikisinin bir arada kullanılması gerekebilir. Botulinum toksin ve hyalüronik asit dolgu malzemeleri aynı anda uygulanabilir. Hyalüronik asit vücudun doğal yapısında da bulunan ve dolgu enjeksiyonunda en fazla tercih edilen malzemedir. Doğal dudak yapısı gereğinden fazla ince olan ya da yaşlanmaya bağlı olarak dudaklarında hacim eksikliği olan kişiler için uygun bir operasyondur. Dudak dolgusunda ince uçlu iğnelerle dudaklarınıza az miktarda dolgu malzemesi enjekte ederiz. Ortalama 10 - 15 dakika içinde tamamlanan ve ağrısı sızısıolmayan bir işlemdir. Enjeksiyonun hemen ardından sonuçlar görünür hale gelir. Hasta gündelik hayatına ara vermeksizin devam edebilir.

Haberin Devamı

Dudak dolgusu estetiği

DUDAK ŞEKLİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR

Hem alt dudak hem de üst dudak daha dolgun hale getirilir. Dudak konturu tıpkı dudak kalemi ve ruj sürülmüş gibi belirgin hale getirilebilir. Üst dudağın tam ortasındaki yay belirginleştirilebilir. Daha genç ve mutlu bir görünüm elde etmek için ağız kenarlarındaki çizgiler yok edilebilir. Eğer varsa üst dudakta oluşan dikey çizgiler düzeltilebilir. Üstelik tüm bu işlemlerin sonuçları hiç beklemeksizin görünür olabilir. Bir iki gün geçtikten sonra dudakların şekli daha net bir şekilde ortaya çıkar.

DUDAK DOLGUSU ŞEKLİNİ NE KADAR SÜRE KORUR?

Dolgu dolgusu şeklini 6 ile 12 ay arasında koruyabilir. Bu estetik operasyonun ömrü kullanılan dolgu malzemesinin kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Dolgun dudaklar kişinin kendini daha çekici, daha güzel, daha canlı ve daha enerjik hissetmesini sağlayarak kendine olan güvenini artırır. Eğer siz de dudaklarınızın görüntüsünü güzelleştirmek istiyorsanız dolgu enjeksiyonu tekniğinden faydalanabilirsiniz. Operasyonun sonucundan memnun kaldığınız sürece devam ettirebilir, bir sonraki uygulamada şeklini değiştirebilir, isterseniz devam etmeyerek dudaklarınızı eski haline döndürebilirsiniz. Bütün bu özellikleri sayesinde dudak dolgusu enjeksiyonu en güvenilir estetik operasyonlardan birisidir.

Yazarın Tüm Yazıları