Dolgu ile gençleştirme tedavileri

Ameliyatsız teknikler olan enjeksiyon uygulamalarıyla genç ve güzel görünüme kavuşmak ister misiniz?

Haberin Devamı

Genç ve güzel görünüm, ameliyatsız teknikler olan enjeksiyon uygulamalarıyla iyileşme sürecine gerek olmaksızın başarılı bir şekilde uygulanabiliyor. Peki dermal dolgularla hangi tedaviler yapılabiliyor?

Dermal dolgu maddeleri cildinize hacim ekleyerek, çizgileri yumuşatarak veya kontur ve hat ekleyerek uygulanan ince değişikliklerle doğal güzelliğinizi artırabilen seçenekler sunar. FDA onaylı dermal dolgu maddeleri dudaklarınızdaki, gözlerdeki, yanaklarınızdaki ve çenenizdeki doğal güzelliği ortaya çıkarabilir.

DUDAK DOLGUSU VE DUDAK GENÇLEŞTİRME

Dudaklarınız yüzünüzle birlikte yaşlanır ve gençlikteki dolgunluğunu kaybeder. Dudak dolgusu, dudaklarınıza hacim, dolgunluk ve tanım katan yaşlanma karşıtı bir tedavi yöntemidir. Dudaklarınızın dolgunluğunu artırmak ve daha şekilli hale getirmek istiyorsanız dudak dolgusu size tam da ihtiyacınıza yönelik bir çözüm sunabilir.

Haberin Devamı

YANAK DOLGUSU

Dolgu enjeksiyonları ile yanaklarınıza/elmacık kemiklerinize hacim verebilir, bu sayede cildinizin de daha gergin ve genç görünmesini sağlayabilirsiniz. Dolgu enjeksiyonuyla ameliyatsız olarak derin kırışıklık düzeltme, yanak geliştirme, yüz şekillendirme ve hacimlendirme mümkündür.

GÖZ ÇEVRESİ GENÇLEŞTİRME

Yeterince uyuyamıyorsanız veya alerjiniz varsa, gözünüzün altında koyu renkli halkalar oluşabilir. Yaşlanma, göz torbaları ile koyu halkaların en yaygın sebebidir. Alt gözlerinizi destekleyen yağ pedleri yaşlandıkça doğal olarak hacim kaybına neden olur. Bu, karanlık gölgeler ve gözlerinizin altında batık, içi boş bir alan oluşturur. Aynı şekilde üst göz kapaklarınızın da gevşeyerek sarkmasına neden olur.

Işık dolgusu ile göz çevresindeki yaşlanma belirtileri giderilebilir, üst göz kapağı sarkması ve göz altı torbaları doğal bir görünüme kavuşturulabilir.

Botoks ve dolgu enjeksiyonların etkisi yaklaşık 6 ila 12 ay arasında sürer. Bu sürenin sonunda, sonuçlarını devam ettirmek ve artırmak için enjeksiyonların tekrarlanması gerekir.

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları