Cildinizin kırışmasını önleyebilirsiniz

Dünyaca ünlü film yıldızları için geliştirilmiş olan bu teknikle cildinizin kırışmasını durdurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Cildinizin kırışmasını durdurabilir ve erkenden yaşlanmasını önleyebilirsiniz. Bunun için Baby botoks tekniğinden faydalanabilirsiniz. Baby botoks enjeksiyonu; aşırı kullanılan mimiklerin hareketini kısıtlayarak yüzün erken yaşlarda kırışmasını önlemeye yardımcı olur. Baby botoks enjeksiyonu kişiye özel planlanan minimal doz kullanılması gereken bir tekniktir. Bu teknikte kişinin en sık kullandığı mimikler yani ciltte kırışık oluşturma potansiyeli olan kaslar kişiye özel olarak belirlenerek minimal doz enjeksiyonu ile hareketi kısıtlanır.

Cildinizin kırışmasını önleyebilirsiniz

Baby botoks; yüzünde mimik kırışıklıkları başlayan, cildinin yaşlanmasını önlemek ve canlılığını çok daha uzun süre korumak isteyen kişiler için uygundur. Yüzde donuk bir ifade oluşmasını engellemek için baby botoksta minimal dozlar uygulanır. Ayrıca botoks enjeksiyonu uygulanacak noktalar mimik kullanımına göre kişiye özel planlanır.

Haberin Devamı

Cildinizin kırışmasını önleyebilirsiniz

YÜZDE DONUK BİR İFADE OLUŞTURMAZ

Baby botoks özellikle dünyaca ünlü film yıldızları için geliştirilmiş bir tekniktir. Amaç sahnenin yıldızlarının oyunculuk yeteneklerini kısıtlamadan cilt kırışıklarını önlemektir. Bu nedenle baby botoks kişiye özel olarak planlanarak, belirli noktalara, minimal dozlarda enjekte edilerek uygulanır. Bu sayede kırışıklar giderilir, ciltte kırışık oluşması önlenir ve yüz kaslarının hareket yeteneği korunabilir. Özellikle 20’li yaşlarda olanlar ve ilk kez botoks enjeksiyonu yaptıracak kişilere tavsiye edilen ameliyatsız bir tedavi seçeneğidir. 5-10 dakika içinde uygulanan botoks enjeksiyonlarının etkisinin ortaya çıkması yaklaşık 1 hafta sürebilir. Etkisi geçici bir prosedür olduğu için de yılda iki kez tekrarlanması gerekir.

Cildinizin kırışmasını önleyebilirsiniz

Haberin Devamı

BOTOKS GÜVENİLİR BİR UYGULAMADIR

Estetik cerrahide botoks enjeksiyonu kullanımı güvenilirliği ispatlanmış bir uygulamadır. Yalnızca estetik cerrahi operasyonlarında değil, aynı zamanda çok sayıda tıp alanında da tedavi amaçlı olarak kullanılmaktadır. Baby botoks uygulaması, güzelliğini uzun süre korumak, kırışıklıkları oluşmadan önlemek ve gençleşmek isteyenlerin tercih ettiği bir seçenektir. Eğer siz de ameliyatsız enjeksiyon teknikleri ile genç görünümünüzü koruma altına almak istiyorsanız alanında uzman bir estetik cerrah ya da dermatologdan destek alabilirsiniz. Üzücü sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız mutlaka ama mutlaka klinik ortamda hizmet veren uzman doktorları tercih etmelisiniz.

Haberin Devamı

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları