Ameliyatsız estetiklerle daha genç görünebilirsiniz

Ameliyatsız estetiklerle ortalama yarım saat içinde, en az on yaş daha genç görünmek mümkün. Bunun için kırışık tedavisi, kaş kaldırma, gözaltı torbası tedavileri ve dudak dolgusu yaptırılması yeterlidir.

Haberin Devamı

Ameliyatsız estetiklerle ortalama yarım saat içinde, en az on yaş daha genç görünmek mümkün. Bunun için kırışık tedavisi, kaş kaldırma, gözaltı torbası tedavileri ve dudak dolgusu yaptırılması yeterlidir.

Ameliyatsız estetiklerle daha genç görünebilirsiniz

AMELİYATSIZ TEDAVİ YÖNTEMLERİ: BOTOKS VE DOLGU

Estetik cerrahide botoks ve dolgu enjeksiyonu uygulamaları ameliyatsız tekniklerin başında gelir. Cildin görünümünü iyileştirmek için ise BBL ya da PRP tedavisi uygulanabilir. Ameliyatsız estetiklerde kırışık tedavisi ve kaş kaldırmada botulinum toksini yani botoks enjeksiyonundan faydalanabilir, gözaltı torbası ve dudak dolgunlaştırmada ise hyaluronik asit dolgusu enjeksiyonundan faydalanılır.

Haberin Devamı

HACİM KAYIPLARI

Elmacık kemiği, çene, dudaklardaki hacim eksiklerinin yanı sıra gözaltı torbası tedavisinde de dolgu enjeksiyonları teknikleri uygulanır. Dolgu malzemesi olarak hyaluronik asit ve kişinin kendi yağ hücreleri kullanılabilir. Dolgu enjeksiyonu günümüzde sadece yüzdeki hacim eksiklerinde değil, burun estetiği, meme ve popo dolgunlaştırmada da yaygın olarak kullanılan bir tekniktir.

SARKMA TEDAVİSİ

Yerçekiminin etkileri genellikle kaş, göz kapağı, yanak, gıdı gibi estetik sorunlarda ortaya çıkar. Estetik cerrahi yerçekiminin bu bölgelerdeki olumsuz etkilerini ameliyatsız ve ameliyatlı yöntemlerle tersine çevirebilir. Hafif düzeydeki yerçekimi etkileri için ameliyatsız yöntemler olan botoks ve dolgu enjeksiyonları yeterli olurken, ileri seviyedeki estetik problemler için cerrahi teknikler tavsiye edilir.

KIRIŞIK TEDAVİSİ

Alın bölgesindeki yatay kırışıklıklar, kaz ayakları, burun kenarlarındaki çizgiler, kaş arasındaki dikey çizgilerin tedavisinde ise botulinum toksini enjekte edilir. Kasların gevşemesini sağlayan botoks enjeksiyonu seviyesi aşırı ilerlememiş kırışıklıkların tedavisinde oldukça başarılı olan bir tekniktir.

CİLT KALİTESİ

Cilt kalitesini, lekeleri, parlaklığını artırmak için BBL tedavisi tekniklerinden faydalanabilir. BBL (geniş bantlı ışık) hassas ve rahat bir tedavi sağlamak için hassas soğutmalı ileri çift lambalı teknolojiyi kullanır. BBL, istenmeyen pigmentleri etkin bir şekilde azaltır, rozasea ve kılcal damarlar gibi vasküler endişeleri azaltmaya yardımcı olur, kolajeni uyarır ve aktif akne enfeksiyonlarını ortadan kaldırır. BBL, cildin üst katmanlarını çoklu dalga boylarında ısıtmak için yaklaşık 30 dakika darbeli ışık enerjisi kullanır.
Ameliyatsız tekniklerle ortalama yarım saat içinde çok daha genç ve estetik görünmek mümkün.

Sevgiyle kalın.

Yazarın Tüm Yazıları