Ameliyatsız düğün estetikleri

Düğün günü kusursuz bir görünüm için...

Haberin Devamı

Düğününüz yaklaşıyor ve içinize sinmeyen, sizi rahatsız eden estetik sorunlarınız mı var? Üzülmeyin, ameliyatsız estetikler ile bu sorunlarınızdan kurtulmanız için hala vaktiniz var. Cerrahi olmayan teknikler ile sizi rahatsız ve mutsuz eden bazı sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.

DÜĞÜN GÜNÜ KUSURSUZ BİR GÖRÜNÜM İÇİN

Ameliyatsız düğün estetikleri

Düğün günü daha kusursuz bir görünüm için baby botoks, ışık dolgusu, kaş kaldırma, dudak dolgusu ve saç botoksu gibi estetik tekniklerden faydalanılabilir. Mimik kırışıklıkları, gözaltı morlukları, kaş düşüklükleri, dudaktaki hacim eksiklikleri ve sönük saç sorunları ameliyatsız uygulamalar ile giderilebilir.

AMELİYATSIZ BURUN ESTETİĞİ YAPTIRMAK MÜMKÜN

Ameliyatsız düğün estetikleri

Haberin Devamı

Botoks ve dolgu enjeksiyonlarıyla burun küçültme dışındaki diğer bütün estetik sorunlar ameliyatsız olarak tedavi edilebilir. Burun kemeri, burun deliği asimetrisi ya da burun ucu düşüklüğü gibi sorunlar birkaç dakika içinde ameliyata gerek olmaksızın düzeltilebilir.

BABY BOTOKSLA HAFİF KIRIŞIK TEDAVİSİ

Ameliyatsız düğün estetikleri

Baby botoks enjeksiyonuyla kaş arası, kazayakları, gülümseme çizgileri ve boyun kırışıklıkları 15 dakikalık bir operasyonla tedavi edilebilir. Botoks enjeksiyonunu etkisini tam olarak gösterebilmesi için düğünden birkaç gün önce yaptırmanız gerekir. Minimal dozlarda uygulandığı için yüzde donuk bir ifade oluşturmaz, mimik hareketlerini kısıtlamaz, bu sayede hiçbir şekilde fark edilmez.

GÖZALTI MORLUĞU İÇİN IŞIK DOLGUSU

Ameliyatsız düğün estetikleri

Gözaltı morluğu ve torbaları çok erken yaşlarda ortaya çıkabiliyor. Üstelik düğün stresi nedeniyle düğün döneminde iyice belirgin hale gelebiliyor. Işık dolgusu ile ameliyatsız olarak gözaltı morluğu, çukurluklar ve torbalanmalar tedavi edilebiliyor. Yüzünüzde yorgun, bitkin ve yaşlı görünümü engelleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

DUDAK DOLGUNLAŞTIRILABİLİR

Ameliyatsız düğün estetikleri

Eğer dudaklarınız çok inceyse ve bu sizde sinirli, mutsuz, gergin ya da yorgun bir görünüme neden oluyorsa ameliyatsız dudak dolgusu estetiğinden faydalanabilirsiniz. Dudağınızın şeklini değiştirebilir, hacmini artırabilir ve konturunu düzelttirebilirsiniz. Bu yüzünüze canlılık ve enerji katmanızı sağlayacaktır.

BOTOKSLA KAŞLAR KALDIRILABİLİR

Ameliyatsız düğün estetikleri

Kaşın şekli ve konumu yüz güzelliğinin en belirleyici unsurları arasındadır. Gözlerinizi ön plana çıkarır, daha genç görünmenizi sağlar, yüze enerjik bir ifade verir. Botoks enjeksiyonu ile ameliyatsız kaş kaldırma tekniğinden düğünden önce rahatlıkla faydalanılabilir.

Tüm bu estetik operasyonların sonuçlarını operasyondan önce kendi görüntüleriniz üzerinden 3 boyutlu olarak görebilirsiniz. Bu sayede uygulanacak işlemler hakkında çok daha net kararlar alabilirsiniz. Evlenecek olan herkese şimdiden mutluluklar dilerim.

Haberin Devamı

Sevgiyle kalmanız dileğiyle…

Yazarın Tüm Yazıları