Ön Sevişme Nedir, Nasıl Yapılır? - İşte Ön Sevişme Teknikleri ve Püf Noktaları

Tamamen çıplak olmaktansa yarı çıplaklığın her zaman daha erotik olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Haberin Devamı

Cinsel güdü dediğimiz libidomuzun açığa çıkması için kadının da erkeğin de farklı davranışlara ihtiyacı var. Bu noktada da ön sevişme devreye giriyor. Dokunma yoksa, cinsel birleşmenin kalitesinden ve doğruluğundan söz etmek pek mümkün değil. Ön sevişme çoğu zaman sadece kadınların ihtiyacı gibi algılansa da en az kadınlar kadar erkeklerin de ön sevişmeye ihtiyacı var. Farklı kişilerde farklı etkiler yaratan ön sevişme yöntemleri içinden, çiftler hem kendisini hem de partnerinin beklentileri, zevkleri doğrultusunda istediklerini uygulamakta özgürler… 

En etkili ön sevişme yöntemlerinden biri hiç kuşkusuz masaj. İnce ve etkili dokunuşlar üzerinizden tüm yorgunluğu alıp gevşemenize neden olur. Ayrıca, partnerinizin size masaj yaparken de tahrik olabileceğini unutmayın.

Haberin Devamı

Çiftleri harekete geçiren bir diğer yol ise erotik film izlemek. Kadınlar da erkekler gibi erotik film izlemekten hoşlanır. Birlikte seks içerikli bir film izlemek, daha birbirinize dokunmadan sevişmeye hazır hale gelmenizi sağlayabilir.

Ve tabii ki öpüşme, ön sevişmenin olmazsa olmazıdır. Öpüşürken aynı zamanda ellerinizle partnerinizi keşfetmek, gözlerinin içine bakarak tahrik etmek, sevişmeye giden yolda iyi bir başlangıç sağlar.

Ön Sevişme Nedir, Nasıl Yapılır - İşte Ön Sevişme Teknikleri ve Püf Noktaları

Tamamen çıplak olmaktansa yarı çıplaklığın her zaman daha erotik olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Partneriniz hemen sevişmeye geçmek istese bile onu davetkar oyunlarla daha da heyecanlandırabilirsiniz.

İki tarafı da tatmin eden, iyi bir cinsellikte nasıl süre önemli değilse, ön sevişmede de aynı şey geçerli aslında. Süreden çok, çiftin ortak istekleri ve beklentileri önemli. Her iki taraf haz aldıkça da daha uzun süre sevişmek isteyecektir. Ön sevişmeyi kısa tutarak bir an önce son aşamaya geçilmek istenmesi de beraberinde sorunlar getirir. Çünkü özellikle kadın, partnerinin ona dokunmasını, güzel sözler söylemesini, onu tahrik etmesini ve birleşmeye hazırlamasını bekler. Sevişmeyi öğrenen çiftler, partnerlerini keşfedip, daha fazla zevk almaya başlar.

Haberin Devamı

Güzel sevişmeyi bilmek için erojen bölgeleri keşfetmek gerekir. Bir de cinselliği ağır çekime almakta fayda var. Aceleye getirmeden zevk alıp, partnerinin de zevk aldığından emin olarak birleşmeye doğru gitmeli. Çiftler, cinsel birleşmeyi ötelediğinde bedensel olarak nelerden haz alındığını da keşfediyor. Partneri sevişmeden birleşmeye istekli olanların, kendi isteklerini ve daha fazla zevk almak için ondan ne beklediğini söylemesi gerekir, böylece birlikte keşif yolculuğuna çıkarlar.

Genelde erkekler ön sevişmeyi kısa kesip birleşmeye heveslenirken, cinsel isteksizlik sorunu yaşayan kadınlar da ilişkinin bir an önce bitmesi için ön sevişmeyi kısaltır. İdeal bir ön sevişmenin 30 dakikadan az olmaması gerektiğini söyleyebiliriz. Ön sevişmenin süresinin uzatılması ve içeriğinin değiştirilmesiyle pek çok cinsel işlev bozukluğu halledilebiliyor.

Haberin Devamı

                     

Yazarın Tüm Yazıları