Gaye Özbal
Gaye Özbal
Gaye Özbal

Partilerden Parti Beğen

On yıldan fazla süren “Parti Dünyası” serüvenim içerisinde edinmiş olduğum tecrübeleri ve parti ile ilgili pek çok bilgiyi sizlerle paylaşmak için Hürriyet Aile'deyim.

Haberin Devamı

Merhaba Hürriyet Aile okurları,

Size köşemden “Partilerden Parti Beğen” diye seslenmek için buradayım.

On yıldan fazla süren “Parti Dünyası” serüvenim içerisinde edinmiş olduğum tecrübeleri ve parti ile ilgili pek çok bilgiyi sizlerle paylaşmak için Hürriyet Aile'deyim.

Pek çoğumuz başta kendimizin ve sevdiklerimizin doğum günleri için parti düzenlemeye veya en azından bu özel günde bir pasta üflemeye çalışırız. Kimimiz dillere destan doğum günü partileri organize etmeye çalışırken kimimiz de bütçemiz el verdiği ölçülerde partiler düzenlemeye çalışırız.

İşte tam da bu noktada ben sizlere köşemden hem dillere destan partileri nasıl düzenleyebileceğiniz, hem de bütçenizi fazla zorlamayacak alternatiflerle nasıl farklı partiler organize edip önce kendinizi, sonra sevdiklerinizi mutlu etmeniz için yardımcı olmaya ve size sevimli, bilgilendirici ve çok özel tüyolar vermeye çalışacağım.

Haberin Devamı

Parti deyince sakın ola ki bunu sadece “Doğum Günü Partisi” olarak algılamayalım.  

Günümüzde parti düzenlemek için dünya üzerinde ve ülkemizde pek çok okazyon ortaya çıkmış durumda. 'Baby Shower' partilerinden 'Diş Buğdayı'na, '1 Yaş Özel Doğum Günü” partilerinden ' Her Yaşa Özel” partilere, “Sevgililer Günü" partilerinden, “Yeni yılı karşılama” partilerine, 'Bekarlığa Veda' partilerinden 'Mezuniyet' Partilerine uzanan pek çok parti alternatifi ve kutlanan özel günler var.

Bunun yanı sıra yurt dışında inanın pek çok farklı okazyon için partiler düzenlenmekte.

Örneğin bir iş arkadaşınız emekli olarak işten mi ayrılıyor? Hemen “Emekli” adı altında sürpriz bir parti düzenleyerek iş arkadaşlarının o iş yerinde geçirmiş olduğu onca emek dolu senenin mutlu bir şekilde bitişini kutlayarak, arkadaşlarını emeklilik hayatına umut dolu uğurluyorlar.

Daha bunun gibi ülkemizde henüz kutlanmayan ama yurt dışında kutlanan pek çok parti seçeneği var. Elbette ki tüm bunlar bu ülkelerin gelir seviyesi ile de alakalı ama ben 'Parti' olayının kişilerin gayet rutin geçen hayatlarına neşe, heyecan ve mutluluk kattığına inanıyorum.

Haberin Devamı

Hele ki düzenlenen sürpriz partiler ….

İşte ben her hafta köşemde sizlerle bu değişik parti temaları hakkında çok özel bilgiler paylaşacağım.

Sevdiklerinize nasıl farklı sürprizler yaparak onları şaşırtabilirsiniz veya her insan için çok özel olan “Doğum Günü “için birlikte nasıl farklı bir tema yaratabiliriz?...  İşte tüm bunları yazılarımla bu köşeden paylaşmaya çalışacağım.

Sizler de bilgi almak istediğiniz farklı parti temaları için 'Parti Dünyası' köşesi aracılığı ile bana yazabilirisiniz. Elimden geldiğince temanıza renk katmaya çalışırım.

Sağlık ve sevgi dolu günler diliyorum...