Gaye Özbal
Gaye Özbal
Gaye Özbal

Arda'nın doğum günü

Geçtiğimiz hafta sonu sevgili oğlum Arda’nın 8. yaş günü partisini düzenledik .Bu hafta sizlerle bir anne olarak parti öncesi , parti sırası ve sonrasına yönelik tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta sonu sevgili oğlum Arda’nın 8. yaş günü partisini düzenledik .Bu hafta sizlerle bir anne olarak parti öncesi , parti sırası ve sonrasına yönelik tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle oğlumla birlikte parti temamıza karar vermek istedik , tabii ki iş yerime arada sırada geldiği için ve daha önceki partilerin de de hep temalı partiler düzenlediğimiz için oğlum Arda artık tüm temaları tanıyor ve ürünlerimizi de gayet iyi biliyor. Bu sebepten dolayı en son gelen "Dinozor" temalı ürünlerimizi seçti.

Onunla birlikte davetiyelerini yazdık ve okulda arkadaşlarına dağıttı. Kimlerin geleceğini ve kaç kişilik bir parti olacağını bilmek için davetiyemizin LCV kısmına telefon numaramızı yazdık ve tüm hafta boyunca oğlumun arkadaşlarının anneleri telefonla beni arayarak gelip gelmeyeceklerini bildirdiler.

Haberin Devamı

Partimizi bu sene oturduğumuz sitenin sosyal tesisinde yapmaya karar verdik. Temamız "Dinozor" olduğu için parti öncesi tüm mekanı Dinozor temalı balonlar, asma süsler ile süsledik. Masamızda tüm tabak , bardaklarımız hatta pipetlerimiz ve lolipoplarımız dahi dinozor temalıydı. Masanın üstüne, hediye amaçlı minik dinpozor oyuncaklar koyduk.

Ardanın doğum günüArdanın doğum günü

Oğlum küçüklüğünden beri çok ilgi duyar ve isimleriyle, özellikleriyle dinozorları tanır. Bu sebepten dolayı bu tema onun için gerçekten çok uygundu.

Parti olacak mekanın girişine de önceden tasarladığımız Ardamızın resminin olduğu bir afiş astık. Pastamızı da, pinyatamızı da bu temaya uygun olarak seçtik. Arda günler öncesinden partisine kaç gün kaldığını sayıp duruyordu, yani inanılmaz heyecanlıydı.

  Ardanın doğum günü  

Saat 14:00 de misafirlerimiz gelmeye başladı, davet ettiğimiz arkadaşlarının hemen hemen hepsi, kuzenleri ve aile büyükleri de geldi. Oldukça kalabalıktık.

Haberin Devamı

Partimiz de elbette bir animatör abimiz vardı. Bizim parti anlayışımız “ne kadar gürültü o kadar eğlence” olduğu için oldukça eğlenceli, hareketli ve bol miktarda sesli bir parti oldu. 8 yaşında hepsi birbirinden hareketli çocuklar bir o yana bir bu yana koşuşturup durdu, bir ara parti yaptığımız mekanın yan tarafındaki boş bölümde nereden buldukları belli olmayan bir futbol topuyla futbol oynamaya dahi başladılar.

   Ardanın doğum günü   

    Ardanın doğum günü    

Her sene olduğu gibi bu sene de partimize bir sihirbaz katıldı, mikrofon eşliğinde 45 dakika süren çok güzel bir gösteri yaptı. Ağırlıklı olarak gösterilerine doğum günü çocuğunu kattığı için oğlum elbette çok mutluydu. Sihirbaz gösterimizin en eğlenceli kısmı kutudan çıkan güvercindi. Güvercin başta oğlum olmak üzere tüm çocukların başlarına, kollarına kondu,  tabii ki biz anneler için de çok güzel fotoğraf çekme imkanı doğdu.

Haberin Devamı

    Ardanın doğum günü    

Pastamız harikaydı, hem görsel hem tat olarak. Tüm misafirlerimiz çok beğendi. "Arda yedi mi?" diye sorarsanız eğer, o koşuşturmaktan hiç bir şeyin farkında değildi, akşam artan pastanın tadına bakabildi ancak. Pek çok fotoğraf çektik onları da sizlerle burada paylaşmak istedim.

       Ardanın doğum günü       

Senede sadece bir kere kutlanan doğum günü partileri minikler için gerçekten çok heyecan verici ve eğlenceli. Anneler içinse gerçekten yorucu ama yine de onun o sevincini görmek tüm yorgunluklara bedel.

Partimizin sonunda pinyatamızı hep beraber patlattık. İçinden çıkan hediyeleri çocuklar paylaştı.

Tüm parti bittikten sonra eve geldiğimizde ben, Arda ve kızım Ece yorgunluktan bitap vaziyetteydik. Öyle ki Arda gelen hediyelerin tamamını açamadı bile. Erkenden uyudu.

Haberin Devamı

Yeni yaşının oğlumuza sağlık, mutluluk ve şans getirmesi dileklerimle, sevgiyle kalın.