Esra Çabuk Cömert
Esra Çabuk Cömert
Esra Çabuk Cömert

Vajina gençleştirme ameliyatı nedir?

Tüm organlarımız gibi vajinamız da yaşlanır.

Haberin Devamı

Vajina gençleştirme ameliyatları ile özellikle normal doğum sonrası meydana gelen vajina genişlemesi gibi sorunları çözüme kavuşturur ve  bu ameliyatlar sayesinde kadınlarda öz güven artışı yaşanır.

Anti Aging ürünleri ile insanlar gençleşmenin formüllerini ararken tüm organlarımız gibi vajinamız da yaşlanır. Pek çok kadının öz güven eksikliği yaşamasına neden olan pek çok genital kusur ve deformasyon artık yapılan genital estetik ameliyatları ile tedavi edilebilirken vajina gençleştirme ameliyatları da bunlardan biridir. Peki, vajina gençleştirme ameliyatı nedir?

Vajina gençleştirme ameliyatı nedir

VAJİNA GENÇLEŞTİRME AMELİYATIN NASIL YAPILIR?

Vajina dokularının geliştirilen özel yöntemler sayesinde yenilenmesi ve vajinanın daraltılması amacı ile yapılan müdahalelere vajina gençleştirme ameliyatı adı verilmektedir. Bu ameliyatlar sayesinde özellikle de normal doğum sonrası meydana gelen vajina genişlemesi gibi sorunlar çözüme ulaştırılırken ayrıca vajina dudaklarında yaşanan şekil bozuklukları ve genital kararma gibi şikâyetler de tedavi edilebilmektedir.

Haberin Devamı

Vajina gençleştirme ameliyatı nedir

MUTLU BİR CİNSEL YAŞAMA KATKI SAĞLIYOR

Bu sayede kadınların kendilerine olan güvenlerinin artması sağlanmakta ve daha mutlu bir cinsel yaşantıya kavuşmaları desteklenmektedir. Ülkemizde ilk olarak 90’lı yılların sonunda uygulanmaya başlanan vajina ameliyatları ve genital estetik müdahaleleri artık geliştirilen yeni yöntemler ve lazer teknolojileri sayesinde çok daha kolay bir şekilde yapılabilmekte olup hem ameliyatların başarı oranları hem de hastaların ameliyat sonrası iyileşme süreleri büyük oranda kısaltılmış durumdadır. Yani çok daha iyi sonuçlar çok daha kısa sürelerde alınmakta olup, özellikle de bu alanda uzman olan kadın hastalıkları doktorları çok daha iyi sonuçlar alınmasını sağlamaktadır.