Esra Çabuk Cömert
Esra Çabuk Cömert
Esra Çabuk Cömert

Orgazm aşısı gerçek mi?

Mutlu bir cinsel yaşam veya belki de hiç yaşamadığınız orgazm duygusunu bu aşı sayesinde yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Orgazm aşısı %100 gerçektir. Orgazm aşısı, cinsel istek azlığı olan ve uyarılma bozukluğu olan hastalarda tercih edilen bir yöntemdir.


ORGAZM AŞISI NASIL YAPILIR?

Orgazm aşısı gerçek mi

Bazı hastalar bunu bildiğimiz aşılar gibi hayal edebilir ama aslında bu aşı vajene uygulanan G noktası dediğimiz bölgeye enjekte edilen bir aşıdır.

G noktası, kadında vajen üst 1/3 kısmında bulunan vajen dokusuna göre yüzeyi daha da yoğun bir alandır. Bu bölgede kadının uyarılma artışı yoğundur. Bu bölgenin elle veya penis ile uyarılması ile kadının yaşadığı zevk hali daha fazla olur.

G noktasının ilk tanımı 2011 yılında olmuştur. Plastik cerrahlar ve kadın doğumcuların bu bölgeye ilgisi son zamanlarda daha da çok artmıştır. Hyalüronik asit enjeksiyonu ile bu bölgenin daha bombe hale gelip uyarılma zamanına artışı olmuştur.

Haberin Devamı

PARMAK ISIRTAN ORGAZM POZİSYONLARI!


ORGAZM AŞISI NASIL BİR ETKİYE SAHİPTİR?

Orgazm aşısı gerçek mi

Normalde bu işlem ile ayda bir orgazma ulaşan kadın neredeyse her ilişkide orgazma ulaşır hale gelir. %100 gerçek olan bu aşının uyarılma bozukluğu olan hastalarda etkisi neredeyse %95’tir ki bu da büyük bir orandır.

Bu aşı ile beraber son yıllarda uygulanan bir yaklaşım da; ilk önce vajene PRP uygulanması ardından bu hyalüronik asit enjeksiyonun yapılması şeklindedir. Normalde orgazm aşısı işlemi 6 ay sürerken, PRP yöntemi eklendiğinde etkinliği 1 yılı bulabiliyor.


ORGAZM AŞISINI UYGULAMAK NE KADAR SÜRÜYOR?

Orgazm aşısı gerçek mi

Orgazm aşısının yapılması ortalama 5 dk. sürüyor ve hasta sonrasında normal yaşamına devam ediyor. Herhangi bir yan etkisi olmayan bu yöntemi güvenle tercih edebilirsiniz.

Mutlu bir cinsel yaşam veya hiç yaşamadığınız orgazm duygusunu bu aşı sayesinde yaşayabilirsiniz.