Zayıflamak için sarımsak çayı

Ünlü film yıldızı Angelina Jolie'nin doğum sonrası kilolarından kısa sürede kurtulması ve tam 11 kilo vermesini sağlayan sarımsak çayı tüm dünya tarafından fark edildi ve tüketilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Sayısız faydası bulunan ve birçok ülkede soğuk algınlıkları ve bağırsakları çalıştırmak için tüketilen sarımsak çayı, ünlü film yıldızı Angelina Jolie'nin doğum sonrası kilolarından kısa sürede kurtulması ve tam 11 kilo vermesi nedeniyle tüm dünya tarafından fark edildi. Bu olay sonrasında ise milyonlarca insan sarımsak çayı kullanmaya başladı.

İşte sarımsak çayı için malzemelerimiz:

3 bardak kadar su
3 diş taze sarımsak
Yarım çay bardağı kadar kaliteli ve katkısız bal
Yarım çay bardağı kadar limon suyu

Hazırlanışı ve uygulanışı:

Bir kap içerisine 3 bardak suyunuzu doldurun ve içerisine 3 diş kadar taze sarımsakları da ekleyerek kaynatın. Su kaynadıktan sonra içerisine yarım çay bardağı kadar kadar kaliteli ve katkısız bal ve limon suyu ekleyerek soğumaya bırakın. Gün içerisinde 3 defa ılık halde yarım bardak kadar içerek tüketin. Kalanını buzdolabında muhafaza edip ertesi gün ılıtarak tekrar içebilirsiniz. İstediğiniz kiloya ulaşana kadar sarımsak çayı kürünü uygulamanızda hiçbir sakınca yoktur.

Haberin Devamı

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİREN VE BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRAN SARIMSAKLA KARİDESLERİNİZE AYRI BİR LEZZET KATIN. 10 DAKİKADA HAZIRLAYACAĞINIZ SARIMSAKLI KARİDES TARİFİ İÇİN TIKLAYIN!

Yazarın Tüm Yazıları