Barış Çakır
Barış Çakır
Barış Çakır

Fransız dudağı

Kas içine yapılan dolgular korkunç oluyor. Dudak buruna kadar şişiyor ve konuşurken oynamıyor.

Haberin Devamı

Mem ya da Même, Richard Dawkins'in ortaya attığı kültürel iletim birimidir. Örneklemek gerekirse; bir bilim insanı güzel bir düşünce duyduğunda ya da okuduğunda bunu arkadaşlarına ve öğrencilerine aktarır. Yazılarında ve derslerinde bundan söz eder. Bu düşünce tutulursa, beyinden beyine yayılarak kendini çoğalttığı söylenebilir. (Vikipedia'dan alıntıdır)

Fransız dudağı da böyle oldu işte. Google arama motoruna yazdım, benden başka plastik cerrahların da konu ile ilgili bilgilendirme yazıları yazıları yazdığını gördüm ve çok mutlu oldum.

- Fransız dudağı istiyorum, çok doğal yapıyorsunuz

- Elbette

- Kim bulmuş bunu?

- Ben

- Hadi canım

- Vallahi :))

Yani Fransız dudağı tekniği bizi aştı, kadınlar bu tekniği plastik cerrahlara soruyorlar. Fransız dudağı yapıyor musunuz, diye :)

Haberin Devamı

Fethiye’de tatil yaparken yoga hocasının dudağını o kadar beğendim ki, çaktırmadan bütün detaylarını ezberledim. Kız kesin fransızdı. Adını da koydum. Fransız dudağı olsun bu tekniğin adı. Hoca ile tanıştım, Ukraynalıymış :) Ama dudağı Fransız :). Neyse hikayesi de bu.

 Fransız dudağı 

NEYMİŞ BU FRANSIZ DUDAĞI?

Şimdi kas içine yapılan dolgular korkunç oluyor. Dudak buruna kadar şişiyor ve konuşurken oynamıyor. Et gibi duruyor hatta. Ördek gibi öne çıkıyor. İkincisi de şekil. Dudağın her yerini doldurunca bütün detaylar siliniyor.

NASIL YAPIYORUZ?

Kanül kullanıyoruz, böylece mukoza altında gezebiliyoruz. Üst dudakta yanlara alt dudakta orta hattın iki yanına yapıyoruz. 3 ay önce de üst dudağın tam ortasına minnak bir çıkıntı daha ekledik. Bu çıkıntı da altı dudaktaki boşluğa giriyor. Bir de çok kuvvetli bir uyuşturucu krem bulduk. 15 dakikada dudağı tamamen uyuşturuyor.

Bir de şekil üzerinde anlatalım.

Fransız dudağı