Banu Çeçen
Banu Çeçen
Banu Çeçen

Her şeyin bir zamanı var

Mutlaka bir çoğunuzun "İyi ki o zaman olmamış." dediğiniz dilekleriniz vardır.

Haberin Devamı

Hayatın neyi ne zaman getireceği belli olmuyor. Bazen hemen gerçekleşen hedefler bazen de ne kadar uğraşsan da gerçekleşmeyen dilekler... Ne yazık ki evdeki hesap çarşıya her zaman uymuyor. Her şeyin bir zamanı var ve zamanı gelmeden hiç bir şey gerçekleşmiyor.

Her şeyin bir zamanı olması aslında kişinin en yüce hayrı içindir. Hedef ve dileklerin gerçekleşmemesinde de bir hayır vardır. Bazen kişinin sahip olduğu şeyin kıymetini daha çok bilmesi için sahip olmadan önce onun için emek vermesi gerekebilir. Bazen de dileklerin gerçekleşmesi için belli bir olgunluğa ve tecrübeye hatta farklı bir bakış açısına sahip olmak gerekir. Mutlaka bir çoğunuzun "İyi ki o zaman olmamış." dediğiniz dilekleriniz vardır. Bir düşünün lütfen, ya o zaman gerçekleşseydi o isteğiniz, belki de bugünkü siz olamayacaktınız. Unutmayın ki yaşadığınız her şey sizin şu an ki kişi olmanız içindir.

Haberin Devamı

İstediğiniz işi şu an yapamadığınız için, hayalini kurduğunuz maddi imkanlara sahip olamadığınız için, hayatınızın aşkını bulamadığınız için, çocuk sahibi olamadığınız için ya da istediğiniz gibi bir evde oturamadığınız için üzülmeyin. Belki isteklerinizin şimdi olmaması şuan sizin için en hayırlı olanıdır. Her şeyin bir zamanı var. Tabi ki hedefler koyup, planlar yapıp, bu planları uygulayın. Ancak gerisini de zamana bırakın. Olması gereken zamanı geldiğinde olacaktır.