Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Venüs Koç burcunda!

Şansı tatmak isteyenin, cesarete ihtiyacı vardır.

Haberin Devamı

Venüs 3 Şubat - 4 Mart Koç burcunda!

4 Mart-15 Nisan Venüs Gerilemesi

Nisan ayı içerisinde Venüs gerileme yaparken; Balık burcuna tekrar geçiş yapacak.

29 Nisan-5 Haziran arasında yine yeniden Venüs düz hareketiyle koç burcunda... Güzeller güzeli Afrodit kaçırılır ve bir yerde zorla tutulursa ne yapar? Tabi ki Afrodit olmanın kötü taraflarıyla cevap verir. Yaklaşık 4-5 ay Venüs fırtınası içerisinde olacağız. Venüs aşk ve sevgi dilini ifade ettiğimiz alandır. Bu seyirden en fazla etkilenecek olan gruplar Koç, Yay, Aslan olmasının yanında kişisel haritalarında Venüs’ü ve marsı Koç ‘da olanlar birinci dereceden etkilenecekler. Venüs’ün Koç’ta ki düz pozisyonda seyrine baktığımızda 3 Şubat ve 4 Mart aralığında aşklarda kendiliğinden hızlı bir gelişim söz konusu olacak. Hevesli duygularla aşk yaşamak, macera peşinde olmak, heyecan duyma dürtülerimiz farklı bir noktada olacak. İlişkilerde özgürlük ile ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Özgür ilişkiler ve flörtöz aktiviteler gündemde olacaktır. İlişkilerde kadınların duygularını cesurca ortaya koyma eğilimlerine şahitlik edebiliriz. Konuşmalar açık ve ne istediğini biliyor olmaya odaklı olur. Aşkta yok olan heyecanlar ilişkilerde sorun yaratabilir. Kıskançlık duygusuyla bu dönemde partnerinizin üzerine gitmememiniz tavsiye ederim. Bu dönemdeki kıskançlıklar sıkıntı yaratacak noktaya gelebilir. Bir anda köprüleri yakabilirler. Var olan ilişkiniz isteklendirme duygusunu sağlamıyorsa bir sonraki aşka veya sevgiye cesurca geçiş yapabilirsiniz. Eski aşklara olan takıntılarınız ve yaralı ruh haliniz bu dönemde daha mantıklı ve spontane bir havaya bürünebilir.

Haberin Devamı

Venüs Koç burcunda

CESUR KADINLAR VE MAÇO ERKEKLER SAHNEDE!

Aşka âşık olurken, onu sürekli aramak ve bu duygunun peşinde koşmak ve heyecan yaratması aslında dönemin asıl konusu olacaktır. Bu dönem de yeni başlayan ilişkilerde kadınların ilk adımı atmaları ve cesur olmaları söz konusu. Dönem artık cesur kadınların dönemi olacaktır. Aşkta rekabet duygusunun da ön plana çıkacağını söylesek yanılmış olmayız sanırım. Aşk savaşı içerisinde olacağız ve yılmadan o amaca ulaşmak isteyeceğiz. İlişkiler daha benmerkezci bir yapıya bürünebilir ve kutuplaşmaların daha yoğun olacağını söyleyebiliriz. Bu dönemde de savaşçı ve maço olan erkeklerin zaferi kazanacağını söylemek baya yerinde olacaktır. Spor salonlarında başlayan aşklar bu döneme en güzel örneklerden biri olabilir4 Mart’ta Retro hareketine başlayacak olan Venüs’ün doğasının gölge yanlarını ortaya koyma vakti geldi, hem de gücünü iyice kaybettiği koç burcunda hem de gerileme halinde olacağı dönemde ilişkilerimize sıkıca tutunalım. Ani dürtüsel başlangıçlar yapmaktan kaçınalım. Yeni heyecanlara doğru yönelmek, emeklerle oluşturulan ilişkilerimizi sıkıntıya sokabilir. Bu dönem de heyecan tabanlı aldatmaların yoğun olacağı bir dönem. Kıskançlık ve özgürlük kısıtlanması yüzünden ilişkilerin zarar görebileceğini de söyleyebiliriz. İlişkiler daha gayrimeşru ve gayriahlaki yönden gelişim alanı yaratabilirler. İki kadın rekabeti ya da iki adam rekabeti arasında kalınabilir. Aşk üçgenleri oluşabilir. Yeni olan aşkların her zaman daha ağır basacağı ve heyecanlarımızı kontrol edemeyeceğimiz bir dönem.

Haberin Devamı

SUDAN ÇIKMIŞ BALIĞA DÖNMEKTE VAR!

Bu dönemde evlilik, nişan, söz veya bir ilişki başlatmak önerilmez çünkü sağlıksız olur. Eğer doğum haritanız bu özel duruma elverişli ise bir problem olacağını düşünmüyorum. Aşk ve ilişkilerde gözden geçirme dönemi hepimizi yorabilir. İlişkilerimize biraz ara verebilir zamana bırakabiliriz. Tekrar dikkati çekmek istiyorum ani dürtüsel başlayan her heyecan, sonrasında pişmanlık yaratabilir, temkin! Ve bu dönemde çocukluk aşklarımızın tekrar karşımıza çıkabileceği, eski aşkların geri dönüşler yapmak istediği bir dönem. Merkür Retro’su gibi bir mesajla yoklamazlar, sizinle önemli konuşmalar yapmak isteyebilirler. Var olan ilişkilerinize sahip çıkın. Eski aşklara ani bir heyecanla şans vermek heveslerin kursakta kalmasına sebebiyet verebilir. Bakmayın siz onun aşk için savaştığına Venüs Koç’tan çıktığında sudan çıkmış balığa döndürür sonra.

Haberin Devamı

VENÜS’ÜN IŞILTISI SİZLERLE OLSUN…

 Venüs Koç burcunda 

BURÇLARA ETKİSİ NELER OLACAK?

KOÇ BURCU: Aşk ve ilişkilerde mücadele ve gayretiniz oldukça artacak. Cesaret ve rekabet sizden sorulacak. Şartlarınıza göre evliliğinizi ya da ilişkinizi aniden bitirme kararı alabilirsiniz ya da hızlı bir ilişki yaşayabilirsiniz. Maceracı ilişkilerden kaçının.

BOĞA BURCU: Duygusal ve daha sanatsal konulara yönlenebilirsiniz. İçsel huzuru nerde bulduğunuzu anlamaya çalışabileceğiniz bir dönem. Sürekli kendinizi savunuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sanki insanlar sizi aldatıyor veya yanıltıyor gibi gelebilir. Arka planda aldatılmalara ya da aldatmamaya dikkat edin!

İKİZLER BURCU: Mutlu olmak için fırsatlar arayacaksınız ve daha fazla sosyalleşmek isteyeceksiniz. Yeni insanlarla tanışarak, yeni ilişkiler başlatabilirsiniz. Fakat bunu hızlı ve acele bir şekilde yapmak istemeniz arkadaşlarınızı, dostluklarınızı zedeleyebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ BURCU: Mesleki anlamda hırslanarak, stratejik davranmadığınız sürece gelişen sorunlarla meşgul olabilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizden para kazanma yoluna gidebilirsiniz. El becericileriniz gelişebilir. Eski bir ilişkiniz size geri dönmek isteyebilir. Yukarıdaki yazıyı yeniden okuyun 

ASLAN BURCU: Seyahat etmek tutkusu gibi konular yaşantınızda efor harcamanıza neden olabilir. Yolculuklarınızda ya da eğitim alanınızda yeni biriyle tanışıp bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU: Size istediğiniz şeye mutlaka sahip olma enerjisini yükler. Platonik olarak aşık olduğunuz birinden karşılık görebileceğiniz ve yeni ilişkilerinizin hızlı gelişebileceği bir dönem.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU: İlişki veya evlilikleriniz ile ilgili önemli sınavlar verebilirsiniz. Yersiz kıskançlıklar sizleri oldukça yıpratabilir. Yeni heyecanlar ve yeni ilişkiler gündeminize bomba gibi düşebilir.

 Venüs Koç burcunda 

AKREP BURCU: Çalışma ortamınızdan birilerinin size ilgi duyduğunu öğrenebilirsiniz ya da çalışma ortamınızda yeni bir düzenleme ile kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir yere sahip olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızda değişim olabilir, İş ortamınız değişebilir.

YAY BURCU: Aşk ve çocuklarla ilgili konularda, kendi çabanızı ortaya koyduğunuz sürece kazanacaksınız. İddialı bir âşık, kıskanç bir sevgili olabilirsiniz. Hobilerinizi gerçekleştirmek ya da kendinize zaman ayırmak adına gayret gösterebileceğiniz bir dönem.

OĞLAK BURCU: Gelişen bazı olaylardan dolayı taşınma, ev değişikliği, yer değişikliği söz konusu olabilir. İçsel cesaretinizi de arttırabileceğiniz bir dönem. Ailenizi yük olarak görmek yerine oluşan durumları çözüp önünüze bakmanızı tavsiye edebiliriz. İlişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU: Güneşinde aynı zamanda Kova burcunda olması ve Venüs’ün marsında koç burcunda olması sizi cesur ve kendinizi kolay ifade edebileceğiniz bir dönem içerisine alacak. Evlilik teklifleri veya ilişkinizde mutluluk elde edebileceğiniz durumlarla karşılaşabileceksiniz.

BALIK BURCU: Parasal harcamalarınızı oldukça azaltın. Sadece ödemeniz gerekenlere açık olun. Mars burada size kazanma enerjisini verirken kaybetme vurgusunu da tetikler. İlişkinizi koruyarak daha huzur verici davranmanızı tavsiye edebiliriz. Partnerinizi sorgulamayın.