Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Pelin Karahan'ın oğlu Can Eyüp'ün doğum haritası

Terazi burcu Venüs kadını Pelin Karahan’ının güzel evladının harita analizini yaptık.

Haberin Devamı


Pelin Karahanın oğlu Can Eyüpün doğum haritası

DOĞUM HARİTASI KARTI:

Güneş: KOÇ

Yükselen Burç: BAŞAK

Ay: BALIK 

Doğum Haritası analizlerini değerlendirirken doğum saati bizler için çok önemlidir. Doğum saati ufka yükseldiğimiz anla ilişkilidir. Hayatın bize baktığı açıdır.

Güneş öz benliğimizi irademizi anlatırken, Yükselen Burç tavrımızı ve insanların bizi nasıl algıladığı ile alakalıdır. 

Ay burcumuz ise duygularımız ve arzularımızdır. Bir çeşit yakıt tipinizi belirler. Dizel bir arabaya benzin koyduğunuzda durduğu gibi düşünün. Ay burcu Balık olan biriyle, Ay burcu Koç olan birinin duygusal ihtiyaçları tamamen bambaşkadır.

Genelde prensip olarak 15 yaşının altında çocuklar üzerinde harita değerlendirmeleri yapmamaya özen gösteriyorum. Çünkü doğum haritaları bizlerin iradesiyle çalışır. Geleceğe yönelik öngörülerde bulunan bir yazı olmayacak. Sadece evladın hayata bakış açısı ve fıtratı ile ilgili bilgiler paylaşacağız. Ona bizden ufak bir doğum günü hediyesi olsun. Yıllar sonra bir gün bunu okuyacağından eminim.


GÜNEŞ KOÇ BURCUNDA VE VENÜS GEZEGENİYLE TEMAS İÇERİSİNDE

Pelin Karahanın oğlu Can Eyüpün doğum haritası

Doğum haritasında; Güneş Koç burcunda ve Venüs gezegeniyle temas içerisinde. Güneş Koç burcunda yücelirken, Venüs koç burcunda zararlı konumda yerleşmiş olsa da; hayatına şanslı ve olumlu bir özellik sağlıyor. Bu etkiler altında doğanlar genelde; sosyal yaşamdaki başarısını ılımlı karakter yapısı, özellikle de karizmatik görünüşlerinden kazanırlar. Bu kavuşum, kişinin narsist eğilimlerini artıracak kadar fiziksel güzelliğe sahip olduğunun da göstergesidir. Bu etki zaten kişiye bir popülarite katar ve ilerleyen dönemlerde popüler alanda işler yapmayı tercih edebilir.


GEÇİNİLMESİ KOLAY BİR KARAKTER

Pelin Karahanın oğlu Can Eyüpün doğum haritası

Sanatsal kabiliyetleri ve güzellik duyguları oldukça gelişmiştir. Hangi burçta olursa olsun bu açı, geçinilmesi çok kolay bir karakteri anlatır. Güçlü hisler, sempatik arkadaşlık şekline ihtiyaç, yaratıcı uğraşlar, eğlence sevgisi, samimiyet, içtenlik, şefkat ihtiyacı onları insanlarla uyum içinde olmaya iter. Bu insan rahat bir yaşam arayan talihli birisi olur. 


ANNESİNE OLDUKÇA DÜŞKÜN 

Pelin Karahanın oğlu Can Eyüpün doğum haritası

Ay burcunun Balık olması ve Kiron Neptün kavuşumuna yakın derecelerde bulunması; annesine olan düşkünlüğü, annenin onun üzerinde özellikle fedakâr olması, anneye bağımlı yaşamak istemesi gibi duygular dikkat çekebilir. Özellikle bu tür açılarda olan kişilerin çocukluk dönemleri çok hassastır.

Çocukluğunda yaşayacağı en ufak dramatik bir olay, onda tarifsiz hisler bırakabilir. Haksız yere küçükken suçlanmanın ya da öğretmenin onu eleştirmesi gibi ince konular onun hayatında iz bırakabilecek nitelikte durumlar yaratabilir. Özellikle alıngan ve hassas yapısı anneden alacağı eleştiriler karşısında daha da onu hassaslaştırabilir. Annenin fikri onun için her zaman önemli ve kıymetli olacakken nadir aynı fikirde olmayacaklarını da söyleyebiliriz. Eş seçiminde ise anneye benzeyen karakterler içerisinde bir arayışı olabilir.


DETAYCI VE ROMANTİK

Pelin Karahanın oğlu Can Eyüpün doğum haritası

Yükselen burcun Başak olması erkeklerde hem aşırı detaycılık verirken hem de fazla romantik bir bakış açısı da sunabiliyor. Zaman zaman İçe dönük yapısıyla dikkatleri üzerine çekebilir. Mükemmellik arzusuyla hayata yaklaşan yapısı kolay memnun edilemeyeceğini de gösteriyor. Bu sebepten kendi hizmet etmeyi ve kendi işimi kendim yaparım duygusunu fazlasıyla içinde taşıyabilir. Mantıklı ve bol bol okuyan araştıran sübjektif bir zekâya sahip olmasıyla yakın çevresinin ilgi odağı olabilir. Hayatını ve geleceğini kedi çizen ve belirleyen bir çocuk olacak. Yani rüzgârın estiği yönden değil rüzgârın yönünü kendi tayin edebilecek. Derin analizci zekâsı ikili ilişkilerde önemli bir noktaya gelebilecek.


SANAT VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

Pelin Karahanın oğlu Can Eyüpün doğum haritası

Duygusal hassas ve alıngan yapısı onu hissiyatı zengin bir kişilik haline getirebilir ilerleyen zamanlarda. Venüs’ün Retro olmasıyla sanat onun vazgeçilmezi haline gelirken aynı zamanda da sanata olan yatkınlığı ile ileride bu işi yapabilecek kabiliyete sahip, büyük başarılarla ülkenin en önemli sanatçısı haline gelebilir. Ünlü bir ressam ya da insanların ruhlarına dokunan bir şair ya da bir tasarımcı. Kesinlikle henüz keşfedilmemiş bir yetenek bu minik…

Ömrü, bahtı şansı her zaman açık olsun.