Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Güneş Merkür'ün kalbinde

Hayatınızda kimse yoksa hızlı bir şekilde bir ilişki başlatabilirsiniz

Haberin Devamı

Ağustos ayını yavaş yavaş arkamızda bırakırken 26 Ağustos'ta akşam saatlerinde geri hareketli Merkür Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu yaklaşım geçmişte tamamlanmamış bazı konularınızı, güvensizlikleriniz ile ilgili tüm problemlerinizin çözülme olasılığını önünüze getirebilmektedir. Aslında bu kavuşumun olmasının ardından 3 Eylül'de Güneş tutulması dekanında Merkür bir de Mars gezegeni ile kavuşum yapacaktır. Sürecin gidişi içinizde yer alan şüphelerin ortaya tamamen dökülmesini tetikleyebilir. Yalanlar, aldatma ve hüsran ile geçmişte fay hattındaki ufak çatırdamaların artık tamamen kırılması anlarıyla sizi baş başa bırakabilir.

Güvensizlik veya değersizlik duygularıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizi korkularla veya kendi halinize acıyarak duygusal buhran durumlarıyla uğraşmaya zorlayan olaylar tecrübe ettirebilir. İlişkilerde kıskançlık duyguları zorlayıcı olabilir. Bir ilişkiniz varsa ve şuan kopuk durumda iseniz bazı senaryolarımız tabi ki var. Mesela; eşinizi aldatmışsanız bununla ilgili suçluluk duygusu, utanç veya utançla uğraşmak zorunda kalacağınız durumlar oluşabilir. Yani size söylenmiş yalanları keşfedebilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa hızlı bir şekilde bir ilişki başlatabilirsiniz. Bu zaman diliminden sonra her şey artık karar aşamasına gelmiş olacak ve yapmak için harekete geçmek zorunda kalacaksınız.

Haberin Devamı

Geçmişteki deneyiminiz veya kendi güvensizliğiniz yüzünden eşinizden şüphelenebilirsiniz. Ya da ortağınızdan şüphe duyabilirsiniz. Tekrar güvenmeyi öğrenmek zorundasınız, aksi takdirde ilişkiniz şüpheler ve haksız suçlamalarla zehirlenebilir. Kendi hayat kalitenizi düşürürsünüz. Bu olası senaryolar içerisinde gerileyerek gelen Merkür’ün Güneş’in kalbinde olması muhtemelen ilişkileri içeren güvensizlik veya geçmişteki hatalara daha ne kadar tahammül edebilirim hissi uyandıracaktır. İlişki dinamikleri veya kendi imajınız üzerine düşüncenizde değişikliğe yol açan çok önemli olaylar yaşayabilirsiniz.

Durumunuz ne olursa olsun, benlik saygınızı arttırmak ve stresli sevgi ve para sıkıntılarını gidermek için fırsatlarda elbet ki var. Merkür gerileme pozisyonunda bir kavuşum bazı hayal kırıklıklarına neden olabilir. Ama bu tamamen sizin bugüne kadar görmezden geldiğiniz konular üzerine eksikliklerinizin kırıklıklarıdır. Şayet bu eksiklikleri uzun zamandır görüp tedavi ettiyseniz bu size hayal kırıklığı yerine hayallerinize ulaşma imkanıda sunacaktır. İnanç, güven, dürüstlük, açık iletişim ve koşulsuz sevgi aslında kalıcı bir ilişki için gerçekçi maddeleri değil midir? Bunları tekrar anımsayın ve bu maddelere uyumsuzluk yaratanlar karşısında kararlı bir duruş sergileyin.
19 Eylül’e kadar etkileri sürebilir. Neden mi? Merkür 5 Eylülde direkt hareketine dönecek ve bu derecelerin üzerinden yine geçiş yapacak. Yani henüz yeni başlıyoruz.

Haberin Devamı

Aşk veya para sorunlarınız için çözümler üzerinde çalışmalısınız. Odaklanmış bir tavır ve akut fikirlerle çok çalışma vakti geldi. Bununla birlikte, agresif ya da savunma amaçlı düşünme, kötü kelimeler, argümanlara, öfke patlamalarına ve dürtüsel eylemlere sebep verecek olaylardan uzaklaşmalısınız. Vakit veya zaman insanın öz sermayesidir. Herkese tahsis ve takdir edilmiş bir zaman kesiti, bir hayat, bir ömür vardır. Artık size bahanelerle ve çeşitli mazeretlerle gelen kişilere karşı bir sabra sahip olmayacaksınız.

Güneş tutulması zaten cesur, kendine güvenen değişiklikler getirerek uzun vadede başarıya sizleri ulaştırma fırsatı sunuyorken; belirlenmiş davranışlar içerisinde size sürekli aynı hataları ve aynı sorunları çıkartan insanları hayatınızdan eleme zamanı geldi. Sürekli gayret göstermenize rağmen sizi aşağıya çekenlere kulaklarınızı tıkayarak arzuladığınız büyüme ve mutluluğa doğru ilerlemeyi seçin.
Ne birinin hayatını zorlaştırın nede hayatınızı zorlaştıran insanları hayatınızda tutun. Bu hayatı size zehir eden veya büyümenize engel olan ne kadar insan varsa hayatınızdan çıkartmak için notlar alıp, stratejik hareketler yapın. Bu birden olmasa da geleceğinizin kalitesini arttırmak için planlar yapmak adına harika bir dönemdeyiz. Unutmayın Bir tane hayatınız var ama 7 milyar insan! Bir insana takılmakla sana verilen ömrü tüketme…