Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Güneş Koç burcunda

Eğer mucizesiz kalırsanız, size kocaman yüreği ile ateşli hayaller içerisine sarılmış yepyeni umutlar verebilen insanı buldunuz demektir.

Haberin Devamı

21 Mart-20 Nisan Tarihleri arasında Güneş Koç burcunda hareket eder.

Kendini idealist bir davaya adamış ve tüm gücüyle haksızlığa uğramış insanları savunan birilerini fazla görür olmaya başladınız mı?

Güler yüzüyle oldukça size samimi davranan, fazlasıyla kendine güvenen, sizin karışınızda sizi gizli gizli yönlendiren bir tavırla duran cesaret timsali ile birlikte misiniz? Cevap evet ise devam edelim yazıyı okumaya.

Güneş Koç burcunda

Koç doğumu temsil eder. Koç sadece kendisinin bilincidir. Koç burçlar âleminin bebeğidir. Yeni doğmuş bebeği hayal etsenize, tamamıyla kendiyle ilgilenir ve kendi ihtiyaçlarını her şeyden önce tutar. Bu maalesef farkında olmadan yaptığı bir dürtüdür. Bir bebek anne babasının uyuyup uyumadığına aldırış etmeden acıktığında ya da uyandığında yaygarayı koparır. Bir koç insanı aklına bir şey geldiğinde ya da aklından bir şey çıkartmak istediğinde, sizi sabahın üçünde tereddüt etmeden arayacaktır. Ne dediğini dinlemek için neden uyanık değilsiniz? O uyanık ya. Önemli olan bu sadece o anlık. Bunu unutmayın.

Haberin Devamı

Koç’un enerjisini düşünmek bile insanların çoğunu yıpratabilir. Ancak koçlar istedikleri zaman sakin akıllı ve ciddi de olabilirler. Ne yazık ki gençlik çağları geçip de olgunluk o cüretkâr idealizmlerini ve aceleci huylarını yumuşatıncaya kadar bunu istemezler. Koç burçlarından pek fazla siyasetçi olmaz. Mesela ABD'de 1840'tan beri başkan John Taylor’dan bu yana hiç koç başkan gelmemiştir. Çünkü bir koç politik cevap vermekten nefret eder. Bir koç hemen hemen her zaman büyük bir panik içindedir. Neden olduğu hala bilim tarafından çözülemedi 
Mutsuzlukları ya da hayal kırıklıkları asla sonsuza kadar sürmez hatta pek fazla uzunda sürmez diyebiliriz. Eğer bir koçu ağlarken gördüyseniz tahmin edemeyeceğiniz bir yara almış demektir. Koç zayıf anında yakalanmaktansa, ölmeyi tercih edebilir. Koç hiç şüphesiz seçtiği mesleğin veya hedef koyduğu işin en yüksek mevkisin de olacaktır yeter ki hevesi kaçmasın. Ve planladığı şeyi hemen devreye alabilsin o zaman başarı ona çok yakın demektir. Siz hiç depresyona giren koç gördünüz mü?
Koç burçlarında keşfettiğim önemli bir özellik daha var. Her ne kadar hayat yolunda oldukça cesaretle öncelik alarak gitseler de, ateş burcundan olan bu insanların frenkeştaynla kavga edebilecek yüreği varken, dişçiden ya da doktora gitmekten, fiziksel acıya bir tahammülsüzlükleri olanda bir yapıları vardır. Manen asla korkak değillerdir. Âmâ önden canlarının yanacağını bildikleri bir şeyden oldukça korkarlar. Koçların vücutlarında genellikle kesik yanık izleri, kafa darbeleri olabilir. Bilinçli bir sabır ve tedbirli davranışlarını ise istediği şeyi elde edene kadar sürdürebilir.

Haberin Devamı

Kısaca diyoruz ki iyi ki doğdunuz kıymetlimiz koçlar :) Yükselen burcu koç olanlarda bu yazıdan sebeplenebilir:)) Sizi biraz övelim.
Siz olmasanız tıkandığımız yerlerde hayatımızı hangi noktadan başlatırdık. Siz olmasanız ne yapardık. Kim sakarlık yapacaktı, kim her şeyi acele acele halletmek için koşuşturacaktı, kimin enerjisini düşünürken yorulacaktık. Sabah gece saat kavramı olmadan aklına fikir geldiğinde sizi kim arayacaktı? Haksızlığa uğradığınızda sizi kim deli gibi savunacak, aşk acısı çektiğinizde sizi kim teselli edecekti :) Hayatta en çıkmaz anınızın kahramanı olmak için kim size destek olacaktı. Güler yüzü bol kahkahası ile hayatınıza kim renk katacaktı. Hayatınızda bir koç burcu dostunuz, arkadaşınız, sevdikleriniz varsa inanın çok şanslısınız. Sizi karşılık beklemeden tüm iyi niyetiyle sınırsızca sevecektir sevgili koç. İyi ki doğdunuz canlarımız ciğerlerimiz. Bu ay bizim ayımız tabi ben de bir koçum :)) Tadını çıkaralım.

Haberin Devamı

Gölgelerin gücü adına güç bizde artık :)