Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Bugün Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor?

Yaşamınız adına önemli bir dönüm noktası sizi bekliyor!

Haberin Devamı

Bugün yani 9 Haziran 2017 Cuma günü 16:08'de Dolunay 18 ° Yay'da burcunda gerçekleşecek.

Dolunay esnasında Terazi burcu yükselecek ve Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter Terazi burcunda durağanlaşarak ileri hareketine geçiş yapacak. Bu dolunayın en önemli konularından biri ilişkilerinizin, ortaklıklarınızın ve finansmanınızı içeren bir dönüm noktası yaşayabileceğimizi gösteriyor.

BU DOLUNAY FIRSATLARLA DOLU

Bugün Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor

Bu dolunay, geçtiğimiz son iki haftada başladığınız dönüşüm sürecini tamamlanmasını sağlayabilecek fırsatlarla doludur. Kırılan kalbiniz, ödemekte zorlandığınız borçlarınız, hiç bir günahınız yokken size yapılan haksızlık gibi konuların bir nebze olsun iyileştirmek için gelmiş bir dolunaydır. Bir şeyler aslında bugüne kadar siz tahammül ettiğiniz için vardı. Artık karar vermek zorunda kalacaksınız. Tahammül etmeyi bırakacaksınız. Yolunda gitmeyen şeylerin aslında yüzleşmekten kaçtığınız olaylar yüzünden olduğunu fark edeceksiniz. İlerleyen zamanda tüm gerçeklerin ortaya dökülmesi, bilinmeyenlerin söylenmesi ve büyük restleşmeler söz konusu.

Haberin Devamı

Bu dolunay sizlere şimdilik zorlayıcı gelse de, zaman içinde mutluluk verecek gelişmelerin sizin aslında ne kadar hayrınıza yaşanacağına işaret ediyor. Boşa kaybettiğiniz zaman duygusu, ait hissedilmeyen yaşamlar, geçmişle bugün arasında gidip gelmeler, yitirilen hayaller, güven duymadığınız insanlar bunlar sizler için artık tümüyle terk ediliyor.

DOLUNAY ETKİSİ 2 HAFTA SÜRECEK

 Bugün Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor

Duygularınız ve içgüdüleriniz bu önümüzdeki iki hafta dolunay zirvesine ulaşabilir. Kendinizi zorlukların üstesinden gelmek için artan duygusal güç ve sezgilerinizi ortasında bulabilirsiniz. Bu dolunay sizlere bilinçaltı farkındalık, kişisel ilişkilerinizde tarafsız ve dengeli bir bakış açısı sağlayacak. Uyuşmazlığa neden olan herhangi bir ilişki dinamiğini veya olumsuz duygularını açıkça görecek ve ne yazık ki yüzleşeceksiniz. Dolunay etkisi iki hafta boyunca 23 Haziran yeni ayına kadar sürecektir.

Haberin Devamı

9 Haziran dolunay, 18 ° 53 'Yay Burcu Ophiuchus yıldızı ile kavuşum halinde olacak. Bu kavuşum tutkularımızın üzerine ne pahasına olursa olsun gitmek isteyeceğimiz bir dürtü verebilir. Merkür gezegeni de ikizler burcunda hareket ettiğine göre ‘’bugüne kadar sustum da ne oldu artık haddini bildirme zamanı geldi ’’ duygusuna sizi teslim edebilir. Bunu artık bildiğiniz için kendinizi idare etmenizi tavsiye edebilirim. En azından daha kaliteli bir zaman geçirmeniz adına faydalı olacaktır. Bir diğer hususta hani toplumumuzda bir laf vardır ya ‘’basiretim bağlandı’’ diye. İşte bu tam da bunu ifade ediyor diyebiliriz.

SABIRLI OLUN

Bugün Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor

Baştan çıkarıcı davranışlar karşısında hiç beklemediğiniz iftiralar ve öngöremediğiniz olaylarla karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu tür durumlarda hemen cevap vermek yerine daha sabırlı olmanızı, haklıyken haksız duruma düşmemenizi özellikle tavsiye edebiliriz. Ayrıca ilaç ile ilgili zehirlenmelere, yanlış ilaç seçimine dikkat etmelisiniz. Bulaşıcı ve salgın hastalıklara karşı hassasiyetiniz artabilir daha sağlıklı ve dikkatli olmakta fayda var.

Haberin Devamı

SALGIN HASTALIKLARA DİKKAT!

Neptün’ün 16 Haziranda geri hareketine dönmesi ise tarihte salgın hastaların hayat şartlarını zorlaştıracak noktaya getirebileceğine dair belirtilerde vermiş. Takip edip göreceğiz.

YAŞAMINIZ ADINA ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI SİZİ BEKLİYOR!

Bugün Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor

• Hayatın karanlık tarafından çıkıp kendinizle uzlaşmanız gereken bir dönem.
• Ay-Satürn kavuşumu zaten sizlerin göğsünüzü gere gere mücadele edebilecek güce ulaştıracak. Yeter ki cesur olun.
• Bugüne kadar sabrettiklerinizin karşılığında alabileceğinizi bizlere fısıldıyor gökyüzü. Öz disiplininizi, sorumluluklarınızı ve duygusal olgunluğunuzu korumanız gerekmektedir.
• 2016 Mayıs –Haziran'da yaşadıklarınızla bağlantılı konuların şifalanması ve neden böyle oldu sorusuna cevap bulabileceğiniz bir ilahi adalet hesaplaşması.
• Sevgi ve aşk ilişkilerinizde Mart ayından beri duygusal olarak kişisel maliyetiniz oldukça arttı. Sizi baya yıktı geçti ama çok şey kattı. Bu dönemi bitiriyoruz.
• Finansal konulara, dolandırıcılıklara, yanılmalara lütfen dikkat edin. Hırsızlıklar açısında da ummadığınız şekilde anlamsız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Önlemlerinizi alın mutlaka.
• Bu dolunay 2017 yılının sizin hayatınızda yarattığı dönüşümü en güçlü idrak ettiğiniz bir döngü olacak. Bu dönüşümün içerisinde iyileşmek fırsatı da var. Bunu kaçırmayın.
• Yani kısaca krizler içerisinden önemli fırsatlar çıkacak diyebiliriz.
• Eski sevgiliniz ya da aşk acısı çektiğiniz çok kıymet verdiğiniz partneriniz sizi kıskandırmak adına girişimlerde bulunup kendi adına mutluluk oyunları oynadığı dedikodular çıkartabilir. Buna fazla kanmayın. Dürtüsel kıskançlık tepkileri vermeyin. Sadece izlemek iyidir. İzleyin.
• Hızlı ve inat uğruna başlayan ilişkilerin çok zarar göreceği de bir dönem. Kimse kimseyi kandıramaz. Ancak biz kendimizi kandırırız. Kendinize dürüst olmanız gereken bir dönem.
• İşimiz, kariyerimiz, toplum önündeki duruşumuz ve imajımız, sahip olduğumuz değerler, köklerimiz, evimiz, yuvamız, annemiz ve babamız ve onları ilgilendiren önemli olaylar, gayrimenkullerimiz, kişisel hırslarımız ve ruhumuz bunları tamamen sorgulayacağınız, değiştireceğiniz ve şifalandıracağınız bir süreç.
• Arkadaşlarınızla eskide kalmış çözülememiş bazı problemlerin çözümü de bu dolunayın konusu. Neden ve niçin araya mesafe girildiği belli olmayan ilişkilerinizde de bazı çözülmeler yaşanacaktır. Doğru olan her şey şuan zamanı olduğu için ortaya çıkacaktır. Konuşmalar ve hesaplaşmalar bu anlamda biraz çetin geçebilir.

Haberin Devamı

Kısaca Deniz, belli aralıklarla alçalıp yükselince kıyı çizgisi değişir. Deniz alçalınca ortaya çıkan, deniz yükselince ortadan kalkar.

Zira mesele tam da bu; kıyı çizgisi değişirken siz aynı kalmayın. Bunu başaracağınıza eminim.

Mutlu günler dilerim…