Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Boğa burcunda Yeniay gerçekleşiyor!

Ay ve Güneş haritanın dokuzuncu evinde hareket ediyor.

Haberin Devamı

15 MAYIS 2018 SAAT 15.10’ DA BOĞA BURCUNDA YENİAY GERÇEKLEŞİYOR

Boğa Yeniay'ları genelde bizleri maddi güvenliğimiz ve parasal kazançlarımızı ortaya sunmamız gereken yeteneklerimiz ile yüzleştirir. Zevkler, güven, sevgi, sadakat, aşk, sanat, estetik, doğa, toprak, üretim gibi alanlarda yenilikler ve gelişme imkânları verebilir.

Bu Yeniay size biraz 2017 Nisan-Mayıs ayından gelen bir takım problemleri veya sorunları anlatıyor olabilir. O dönemleri biraz anımsamanızı ve o alanda çözülmeyen güvensizlikleri ya da yaşadığınız o dönem konularınızı çözümleme noktasına getirebilir. Yeniay an haritasında Başak burcu yükselirken, Ay ve Güneş haritanın dokuzuncu evinde hareket ediyor. Biliyorsunuz ki astroloji de 9.ev uluslararası ilişkiler, turizm, seyahatler, vize konuları, göçmenler, havayolları, gümrük, büyükelçiler, yükseköğrenim, basın, medya, akademik konular, üniversiteler ve hukuksal konuları yönetir.

Boğa burcunda Yeniay gerçekleşiyor

Yeniay 24. derecedeki capulus sabit yıldızı ile bağlantı içerisinde hareket edecek. Genelde boyun ve sırt bölgesinde ağrılar ve sinirsel bir takım gerginliklere işaret edebilir. Boyun arkası olarak ifade edilir astrolojide. Boyun ağrıları, boyun tutulmaları, fıtıklar vs. çok konu olabilir bu Yeniay'da.

Daha manevi boyutta şöyle de düşünebilirsiniz. Sanki mücevher dükkânınız var ama içerde size uygun sizi mutlu edecek tek bir parça yok ve yeni bir şeyler arıyorsunuz duygusu içerisinde olabilirsiniz. Bu Yeniay tamda artık yeni oluşumları tetikleyecek düzeyde olacak. En azından bu duyguyu hissetmenizle içinizden bir şekilde bu enerjiyi çıkarttığınızı görebilecek nitelikte olacaksınız. En azından size bu duyguyu yaşatan birileri ya da bir proje ile karşılaşırsanız bu Yeniay fırsatı ile kesinlikle sağlam temeller atmanızı tavsiye edebiliriz.

Sahip olduğumuz değerleri korumak ve yeni kaynaklar yaratmak için kararlı olacağınız ve artık maddi, manevi güvenliğinizi hissetmediğiniz yerde durmayacağınızı söyleyebiliriz. Zaman zaman kendimizi kısıtlanmış, baskı içinde engellenmiş hissedebilirsiniz. Para ve sevgi ilişkilerimizde istediğiniz noktada olmadığınızı fark edebilirsiniz. Bunlarla tam anlamıyla yüzleşeceğiniz bir dönem söz konusu olabilir. Ülke olarak ekonomik alanda yeni kararların alınması veya kamu kuruluşları ile ilgili gelişmeler, ülkemizin sahip olduğu öz değerlerle ve kanunlarla ilgili değişimler söz konusu olabilir.

Yeniay'dan özellikle sabit grup burçlar Boğa, Akrep, Aslan ve Kova’nın son 24 derece yakınlarında kişisel gezegeni olanlar daha fazla etki alabilirler.

10-18 Mayıs Boğa’lar, 15 Kasım-20 Kasım Akrep’ler,

15-20 Ağustos Aslan’lar, 10-19 Şubat Kova’lar Yeniay'ın değişimlerini daha fazla hissedebilirler.

Dememiz o ki, usta olan kişi güç peşinde değildir ve bunun için güçlü olur. Zayıf olan kişi gücün peşinde koşar ve bu yüzden güçlenemez, zayıf kalır. İnsan aşkın gücüyle hareket etmeli, gücün aşkının peşinde koşanlar yok olmaya mahkumdur. Bir insan bir şeyi gerçekten istediğinde, evrende yer alan her şey onun olması için harekete geçer. Ne olmasını istiyorsan onu seç ve iste. Sen seçmeden önce evrendeki tüm olasılıkların senin için hazır olduğunu bil. Bir insanın elindeki en büyük güç seçebilme gücüdür.