Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

26 Şubat’ta deneyimlediğimiz Güneş Tutulması saat 17.58’de gerçekleşti. Tutulmalar bugüne kadar yaşadığınız olayların koşullarını bize gösterebilir.

Haberin Devamı

26 Şubat’ta deneyimlediğimiz Güneş Tutulması saat 17.58’de gerçekleşti. Tutulmalar bugüne kadar yaşadığınız olayların koşullarını bize gösterebilir. Adeta artık ne olur fark et anlarıdır.

Tutulma haritasında Aslan burcu yükselecek. Tabi en hoş detay ise kraliyet yıldızı Regulus’un bu kombinasyona eşlik edecek olmasıdır. Tutulma yöneticisi Jüpiter’in Terazi burcunda 3’lü yöneticilikte(olumlu) olması Uranüs ile zıt açı yapması ise çok hızlı ve ani, beklenmeyen değişimlerin tutulma sonrası ayak seslerini duyabileceğimizin de bize mesajını veriyor. Parlayabileceğimiz ve bugüne kadar emek verdiğimiz detaylarda bazı önemli kadersel fırsatlar yakalayacağımızı bize müjdeliyor.

Bağımlılıklarımız ve alışkanlıklarımıza artık veda ettiğimiz bir zaman dilimine giriyoruz. Duygusal anlamda yaşadığınız bağımlılıkların artık bir şekilde sonlandığını göreceksiniz. Kısaca Fedakârlık bakış açısına birileri feda ederken diğer kar eden insanın hesaplaşması da diyebiliriz. Bu sefer kendini feda eden uyanmış olacak ama hesabı ise Allah soracak.

Haberin Devamı

Bizi çok farklı alanlarda değiştirip dönüştürecek. Başlıca etki alan gruplar Balık, Başak, Yay, İkizler ve yükselen burcu bu grupta olanlar. Tutulma ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık alanında olurken yöneticisi Neptün’ün açısının olmayışı olayları kavrama yeteneğimizin açık ve gerçekçi olmadığı yönünde olabilir. Karşımıza çıkan kişiler ve tanışacağımız önemli kişileri hayal kırıklığı riskinden dolayı göremeyebiliriz. Aslında iyi yaptığımızı düşünürüz ama gerçekleri bir türlü göremeyiz. Belki de kötü bir sonuç deneyimlemeyeceğimiz biriydi. Geçmiş ilişkilerimiz ve geçmiş aşklarımız bu zaman dilimlerine karşı özlem artabilir. Bu konularla ilgili yeniden bu duyguyu yakalamak isteyebiliriz. Gerçekleri rahat kavrayamadığımız biraz sisli biraz puslu bir süreç. Bu durumda kaygan zeminin ortadan kalkmasını beklemek en sağlıklısı olur. Koşulların henüz rahat bir karar ortamı sağlamaması ya da sağlayacakmış gibi görünmesi sizi yanıltmamalı. Hayallerinizin arttığı bu dönemde gerçek sonuçlar beklentinizle doğru paralel de olmalı. Eş ve ortaklık konularında net olmayan bazı adımlar yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Karşınızdaki kişinin niyetinden ve duygularından emin olmak gereken bir süreç. Kendimizi de kandırma eğilimi içerisinde olabiliriz. Bunun yanında hislerimize güvenmek bize iyi gelebilir.

Haberin Devamı

Yaşadığınız olayları, yaptığınız hataları ya da çevre ne diyecek diye yapamadığınız hedeflerinizi emin olun siz başarılı olduktan sonra kimse hatırlamayacak. Bu bir hata ise sakin bir şekilde bunu kabul edip telafisini yapmaya özen gösterin. Ufacık olayları büyütmeyin. Laf sahibinden çoğalır bunu asla unutmayın.

Yaşamın sadece birbiri ardına gelen durumlardan ibaret olduğunu hatırlatmam da fayda var. İçinde bulunduğunuz anın mutlaka arkasından başka bir an gelecektir. Hoşunuza giden bir şeyler oluyorsa bu anın tadını çıkarın, fakat unutmayın ki o an er geç yerini başka türlü bir duruma bırakacaktır. Eğer bunu kabul edebilirseniz o an değişirken farkındalık kazanarak huzur yakalarsınız. Eğer bir probleminiz var ise ya da çok mutsuz bir dönemden geçiyorsanız, bununda geçeceğini bilin. Bu bilinci yüreğinizde taşırsanız en çetin zamanlarınızda bile bu bakış açısı sizi koruyacaktır. Her zaman bunu yapabilmenizin kolay olacağını söyleyemem ama çoğu kez işinize yarayacaktır.

Haberin Devamı

Yaşamınızı sevgiyle doldurun. Hayatta verebileceğiniz en güzel şey koşulsuz sevgidir…

Kahveleri unutmuyoruz tabi ki...

Astromatik

KOÇ

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Farklı bir tutulma deneyimliyor olacaksınız. Alışılmışın dışında farklı gelişen olaylar ile sizi farkındalıklar kazandıracak bir tutulma yaşayabileceksiniz. Venüs ve Marsın güçlü enerjilerinden dolayı art arda gelişen sürpriz olaylar sizin motivasyonunuzu yüksek tutabilecek. Dostluklarınız da ya da çevresel ilişkilerinizde artık kime ne kadar güvenebileceğinizi biliyorsunuz. Şimdi sıra biraz geri çekilmekte. Olayları bir köşede gözlemleme ve dinlenme zamanı. Eski aşklarınızındı gündeme geleceği önemli bir zaman dillimi. Çalışma ortamlarınızda bazı durumlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Arka planda dönen olayları fark edebilir ve daha çok şüpheci bir tavır takınabilirsiniz. Sağlığınızla ve ruhunuzla daha çok ilgilenmeniz gereken bir süreç. Ruhunuzu bulacağınız ve kendinizi daha net tanıyacağınız bir süreç. Tavsiyemiz İlişkilerde sabırsız olmamalısınız. Umutlu günler dilerim. Keyfini çıkarın.

BOĞA

Haberin Devamı

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Sosyal çevrenizin ve arkadaşlık ilişkilerinizin değişeceği ve hayatınıza özel renklerin katılacağı bir zaman dilimi. Önemli bir idealiniz ve dileğiniz gerçek olabilir. Dileklerinize ve isteklerinize her zamankinden daha yakın olabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili uzun vadeli hayallerinizi oluşturmanız gereken özel zamanlar. Sosyal çevre bağlantılarınızla gelen kişilerle hayatınızı iyileştirmek adına önemli adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde değişimler ve dönüşümler yaşanabilir. Hayatınıza yeni arkadaşlıklar katılabileceği gibi var olan dostluklarınız da bitirme kararı alabilirsiniz. İçsel değişimlerinizden dolayı farklı hedef yönelimleri için planlar yapabilirsiniz. Aşk’ta aktif ve yoğun bir dönem içine giriyorsunuz. Yalnız yönetici gezegeniniz Venüs, Mars ile kavuşuyor. Bu da ilişkileriniz konusunda ciddi ve hızlı kararlar alıp daha sonra size pişmanlık getirebilir. Tavsiyemiz ne istediğinizi daha net görmek için olayları daha sakin incelemenizdir. Umutlu günler dilerim.

İKİZLER

Haberin Devamı

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Toplumsal kimliğinizin değişeceği ve yenileneceği bir süreç içerisinde olacaksınız. Kariyer hayatınıza yeni bir soluk gelebilir. Sektör değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Kişisel dönüşümünüzü tamamlamak istediğiniz konularda önemli bir ivme kat etmek fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Kişisel innovasyon sürecinizi başlatabilir ve kariyerinizi değiştirmek adına farkındalıklar yakalayabilirsiniz. Kariyerinizde sizi zorlayan ya da size engel olan konuları rahat tespit edebileceksiniz. Hedeflerini koyanlar için çok güzel fırsatlar barındıran bir tutulma. Aile ile ilgili sağlık konularında sorumluluk alabilirsiniz. Eğitim fırsatları veya eğitimsel başarılar size iyi gelecek. Yurtdışı planlarınız ya da seyahatleriniz bu güneş tutulmasıyla farklı bir sürece sizi teşvik edecek. Hiç düşünmediğiniz şeyleri size düşündürtebilir Aileniz ile ilgilide önemli konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınız yeniden hareket kazanabilir. Sizlere tavsiyemiz eğitim, kariyer ve yurtdışı alanındaki gelişmelere daha fazla önem verin. Umutlu günler dilerim.

YENGEÇ

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Bu güneş tutulması etkiyle yaşantınızda önemli bir değişim başlıyor diyebiliriz. Bu tutulma sizin seyahatler ve eğitimler ile ilgili konuları gündeminize getirecek. Başlatmak istediğiniz yükseköğrenim ile ilgili idealleriniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Bugüne kadar yarım bıraktığınız ve gerçekleştirmek istediğiniz eğitimsel idealleriniz adına önemli şanslar ve fırsatlar kapınızda olacaktır. Devlet ile alakalı ya da hukuksal işlerde gündeminizde söz konusu olabilir. Kariyer alanında sürpriz fırsatlar size ansızın gelebilir. Ticari bağlantılarınız ve uluslararası ilişkiler konulu projeleriniz önem kazanabilir. Önemli tatil ve seyahat fırsatları ile karışılabilirsiniz. Seyahat organizasyonları için kollarınızı sıvayabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde ise geçmişte yara aldığınız bazı olaylarla ilgili hesaplaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu tutulma etkisiyle yeni tanıştığınız insanlarla gelecek planları yapabilirsiniz. Umutlu günler dilerim.

ASLAN

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Ortak finansal gelirleriniz ve borçlarınızı ilgilendiren alanlarda önemli oluşumların habercisi olan bir tutulma. Kredi işlemlerinizi rahatlıkla halledebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eş ve ailenizin finansal kaynaklarından da yararlanabileceğiniz bir süreç. Hayatınızda maddi güvence oluşturmak istediğiniz konularla ilgili yeni bir oluşuma gidebilirsiniz. Finansal hukuki süreçleriniz varsa bu konular gündeme gelebilir. Miras, nafaka, ek gelirler, borç alacaklar, ikramiye, vergiler gibi konularda da sürpriz bazı gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza farklı bir yön katan tutkularınız ve duygusal kimliğiniz ile ilgili önemli bir dönüşüm zamanı olabilir. Aşk ile ilgili beklentilerinizde egonuzu frenlediğinizde gelecek vaat eden bir ilişkinin temellerini oluşturacak nitelikte bir güneş tutulması geçireceksiniz. Girişimci yönünüzü ortaya koyarken ısrarcı ve baskıcı bir tavır sergilememeye özen gösterin. Umutlu günler dilerim.

BAŞAK

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

İkili ilişkileriniz, eş, ortak gibi konuların gündemde olacağı özel zamanlar. Ciddi ilişki fırsatları yakalayabilirsiniz. Belki de uzun zamandır ilişkiler anlamında hiç bu kadar tutarlı biriyle karşılaşmamıştınız. Evlilik teklifi alabilir veya ilişkinizi bir üst noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Bir üst nokta derken tabii ki bu haritanızda aldığınız açılarla önem kazanıyor. Mesela 2016 yılından bu yana ilişki belirsizliklerle bugüne gelmiştir. Bunu bitirmekte isteyebilirsiniz. Sevgide fedakarlık zamanları olabilir. Maddi sorumluluklarınızdan dolayı ilişkilerinizi askıya aldıysanız yeniden durup düşünüp planlar yapma zamanı gelmiş olabilir. Ortaklı kariyer projelerinizde önemli destekler alabilirsiniz. Yeni ortaklarla çalışmak ve işbirliği yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu tutulmayı bire bir ilişkilerinizde bir tamamlanma olarak değerlendirirseniz, bu yıl içinde bir daha aynı yemek önünüze servis edilmeyecek.
Umutlu günler dilerim.

TERAZİ

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Ofis ortamınız ve gündelik hayatınız, çalışma hayatınız, ofis arkadaşlarınız, sağlığınız ve gündelik yaşamınızı geçirdiğiniz tüm kişi ve olayları etkileyecek olan önemli bir tutulma. Ofis ortamınızda ve alt çalışanlarınızla ilgili değişiklik olabilir. Yeni bir diyet ve sağlık programına başlayabilirsiniz. Sizi stresten arındıracak olan konu ve olaylara yönelim sağlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir konu gündelik rutinlerinizi değiştirebilir. Mesela beslenme şekliniz… İlişkilerinizde öngöremediğiniz ve stresli durumların hayatınıza yansıması sizi psikolojik yönden yeni kararlar almaya itebilir. Güven sorunu ilişkilerde sıkıntı yaratabilecek pozisyona gelebilir. Güvenirliliğinden emin olduğunuz şeyleri bile baştan sorgulayacağınız bir zaman dilimi. Yakın çevre ve arkadaşlarınıza finansal sağladığınız destekler sizi biraz sarsabilir. Ekonomik açıdan önünüzü görmeniz gerektiğini söyleyen bir tutulma bu. Evlilik ve ortak ilişkileriniz de ise daha toleranslı olmanızı tavsiye edebiliriz.
Umutlu günler dilerim…

AKREP

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Aşk hayatınız ve romantizm konularının mutlu edebileceği önemli ve güzel bir süreç deneyimliyor olacaksınız. Yeni ve özel biri ile tanışabilir. Kalbinizin ritminde değişiklikler meydana gelebilir. Işığınızın ve ışıltınızın herkesi cezbedeceği sürpriz bir tutulma. Duygusal kimliğinizle ve aşk hayatınızla ön planda olacaksınız. Sürpriz teklifler ve önemli adımlar alabilirsiniz. İlişkinize yeni bir soluk ve heyecan gelebilir. Evli olan akrepler ve hamilelik beklentisi olanlar için sevindirici gelişmeler oluşabilir. Aşk ve evliliklerle ilgili konularda artık belli netlikler sağlayabileceksiniz. Kariyer ile ilgili mücadeleci tavrınızdan sonuç alabileceksiniz. Eğlence hayatınız ve sosyalleşme süreçlerinizin sizi motive edeceği güzel bir süreç. Tavsiyemiz partneriniz ile şüpheci davranışlarla ilişkide baskı yaratmayın. Umutlu günler dilerim.

YAY

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Ev, aile, yuva kavramlarının ön planda olduğu önemli bir tutulma. Sorumluluklarınızın yüklerinin ağır geldiğini hissedebilirsiniz. Aile konulu sorumlulukların hayatınızda büyük yer teşkil etmesi gibi durumlarla baş edebilirsiniz. Ev ve yaşadığınız yeri değiştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Ev, alım satım ve gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda biraz daha dikkatli ve sağlam adımlar atmakta fayda var. Ailelerinin özel durumlarından dolayı kariyer hayatı olumsuz etkilenen Yay’lar bu durumu ne kadar olumluya doğru bir atılım olarak kullanırsa o kadar kazançlı çıkar. Taşınma ev değişikliği gibi konular gündeminize ani bir şekilde oturabilir. Tavsiyemiz hızlı gelişen süreçlere karşı çelişkili davranışlar sergilemeyin kararlı olun. Umutlu günler dilerim.

OĞLAK

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle olan iletişimlerinizin hızlanacağı önemli ve özel bir süreç. Kardeşlerinizin hayatında önemli değişimler olabilir. Yakın çevrenizle paylaşmak üzere olduğunuz önemli bir gelişim süreciniz olabilir. İletişimlerin çok hızlı akacağı bu süreçte dedikodulara karşı ekstra dikkatli olmalısınız. Yarım bıraktığınız eğitimlerinizle ilgili gelişmeler oluşabilir. Kısa eğitimler ve seyahatler de hayatınızda gündem maddesi edinebilir. Bu dönemde alacağınız haberler gerçeği çok fazla yansıtmayabilir fazla üzerinde durmamanızı tavsiye edebiliriz. Finansal anlamda yeni yatırımlar yapmayı düşünüyor olabilirsiniz.2016 yılından bu yana sonuçlandıramadığınız bir ilişkiniz var ise artık karar anı gelmiş bulunmaktadır. Tavsiyemiz ısrarcı olmak yerine gelişen şartlara ayak uydurmanız olacaktır. Umutlu günler dilerim.

KOVA

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Maddi anlamda bazı kazanımlarınız söz konusu olacak. Eş ya da ortaklarınız ile ilgili sorunlarınız var ise bunlarla ilgili artık çözümler oluşacak. Yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsanız burayla ilgili farkındalık kazanacağınız konular gündeme gelecek. Yeni yatırım girişimlerinde bulunabilir ya da elinizdeki var olan mülklerinizi satmak durumunda kalabilirsiniz. Eğitiminiz ile ilgili kararlarınızı vermelisiniz. Bu dönem oldukça önemli olacak. Hayatınızdaki otorite figürü ile alakalı fazla restleşmelere ve özgürleşme çabalarına gitmemelisiniz. Daha sakin ve fevri olmayan kararlar verdiğinizden emin olun. Özgürleştirme isteği sizi asi bir insan modeline dönüştürmesin. Tavsiyemiz, ekonomik ve finansal yatırımlarınızı daha dikkatli kullanmanız yönünde olacaktır. Umutlu günler dilerim.

BALIK

Balık burcunda Güneş tutulmasının burçlara etkileri

Bu güneş tutulması sizler için çok önemli ve kıymetli olacak.2016 yılından bu yana birçok olayla baş başa kaldınız. Kiminiz ilişkinizle imtihan oldunuz, kiminiz en yakın dostunuzdan, yeri geldi ailenizden belki sağlığınızdan belki işyerinizden birçok konu ile yüzleşmeler yaşadınız. Artık 2016 yılında ne yaşandıysa yaşandı sizde ne öğrendiyseniz öğrendiniz. Sizin için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bu güneş tutulması için artık mezuniyet diyebiliriz. Fiziksel anlamda kendinize bakmak ve farklılık yapmak isteyebileceğinizde bir tutulma. İlişkileriniz ile ilgili daha fazla kendinizi toparlayacağınız, terfi alabileceğiniz, evlat sahibi olmak isteyeceğini, kendiniz ile artık yüzleşebileceğiniz hayatınıza dair önemli kararlar verebileceğiniz bir tutulma olacak. Lütfen artık sonuç odaklı olun ve artık bu defteri kapatın. Tavsiyemiz Kurban olmak ya da kendinizi feda etmek yerine menfaatlerinizi düşünerek girişimci bir tavır içinde olmanız. Kendi menfaatlerinizi sürdürebilmeniz. Umutlu günler dilerim. Keyfini çıkarın.