Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

28 Ocak Kova Yeniayı

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...

Haberin Devamı

28 Ocak’ta saat 03.07’de hayatımıza farklılıklar ve yenilikler getirecek olan yeniayı deneyimleyeceğiz. Yeniayı anlamak demek hayatımızda yapacağımız tüm başlangıçlara ve yeniliklere dönüp bakacağız demek. Yani artık tazelememiz gereken bazı konu ve olayları açığa çıkartıp yüzleşeceğiz.

Yakın tarihe bir göz atalım bakıp kıyaslamalarımızı yapalım.

2016 yılı Ağustos ayında yaşadığımız bir Kova ay tutulması olmuştu. 11 Şubat'ta hemen hemen aynı derecelerde Kovanın karşıt burcu olan Aslan burcunda ay tutulması olacak. Yani 18 Ağustos civarında başlattığınız konular ve olaylar hayatınızda gündem yaratan durumlar bu Yeniayla birlikte yeniden gündeme gelebileceğinin mesajını veriyor diyebiliriz.

Hayat öykünüze bir bakın. Bu Yeniay ile gelen konular ve durumlar 11 Şubat civarında sizden önemli bir karar vermenizi isteyebilir.

Haberin Devamı

Ekonomik koşullarınıza dikkat etmenizde gerekmektedir. Hırsızlıklara, dolandırılma olaylarına, sosyal medya hesaplarınız ya da bankacılık şifrelerinize ayrıca dikkat edin. Yeniay sonrasındaki hafta genelinde ülkemiz açısından piyasalarda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Bilişim suçlarında artış olabileceği gibi, Teknolojik konularda özgürlük kısıtlayıcı önemli değişimlerinde olabileceğini öngörebiliriz.

KOVA YENİAY’ININ MANYETİK ALANINA GİRENLER KİMLER?

Aslında her zaman kişisel haritalara göre değişir bu durum. Bu süreçte özellikle birinci dereceden etki alan veya alacak gruplar;

• Kova, Aslan, Akrep, Boğa burçlarında 5-10 derece arasında gezegenleri olanlar önemli bazı olaylar deneyimleyebilecekler.

• 1970-1974 kuşağındakiler hayatınızda önemli kararlar almak isteyeceğiniz konular deneyimleyebilirsiniz.

• Haritasında Ay, Mars Venüs Kova ya da Aslan burcunda olanlar.

• 1990 -1993 yıllarında doğan Kova ve Aslan Burçları

• 25Mayıs 1989 yılından sonra 1993 yılına kadar doğan Terazi, Kova, İkizler burcu.

Not: Yukarıdaki bilgiler olumlu ya da olumsuz haritanızda aldığınız açılara göre değişkenlik gösterir.

Değişimler her zaman bunalım anlarında gerçekleşirler...

Kova Yeniayı kararlı ve özgürleşme eğilimi içerisinde olduğumuz tüm süreçlerde bize yardımcı olacaktır. Bağımsız olarak kendi kimliğinizi toplum önüne koymak ve kendinizi ispatlamak isteyebilirsiniz. Bağımsız ve kolektif toplum bilinci olan her konu ön plana çıkacaktır. Ortak hayrımızı gözetmemiz gereken konularda farkındalık kazanabileceğiz. Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir durumu başkasına da yapmak istemeyeceğiz. Yani hatalarımızı objektif bir şekilde görüp kendimizi eleştirebileceğiz. Sonuçta Kova Burcunda bir yeniay oluyorsa; sıra dışı ve farklılık içeren her türlü şey çok dikkat çeker ve kabul görür.

Haberin Devamı

Hayatınızın devrimi ya da hayatınızın bağımsızlığını ele almak isteyebileceğiniz bazı olaylar yaşatabilir. Yeniay anı haritasında Akrep burcu yükselmektedir. Bu da bunalım ya da kriz anında gelecek bir değişim olabileceğini gösteriyor. Yenilikleri başlatmak için içimizde büyük bir tutku ve istek oluşabilir. Tabii ki sahip olduklarımızı da tehlikeye atmamaya dikkat edelim.

Yeniay 3. evde olacağı için ise; günlük iletişim kurduğunuz konular, iletişim cihazlarınız, kardeşler, yakın akrabalar, kuzenler, eğitim hayatınız, seyahatler, yolculuklar, ticaret, iletişim şeklimiz ve üslubumuz, haberleşme gibi konular vurgu kazanacak. Bu tarz konularda önemli farkındalıklar deneyimleyeceğiz. Araştırdığınız konular hakkında bu yeniayda önemli bilgilere ulaşabilir ve bir karara varabilirsiniz. Seyahat etmeniz gereken önemli durumlar oluşabileceği kısa yollara gitmemiz gereken önemli satış ve proje bazlı işlerimizi gerçekleştirmemiz gereken bir süreç.

Haberin Devamı

Yaşamak ümitli bir iştir, sevgilim. Yaşamak: Seni sevmek gibi ciddi bir iştir…

Sizi seven ya da aşık olduğunuz kişiyle birden iletişimlerinizin hız kazandığı bir süreç olabilir. İletişim tarzımızda ve yakın çevremizle olan ilişkilerimizde bağımsızlık ve özgürlük temalı konular yer alabilir. İletişimsel ilişkilerimizde kişisel sınırlarımızı çizebilir ve bununla ilgili bir konuşma yapabilirsiniz. İçsel bir coşkuyla ve cesaretle ‘’ben sevdiğimi söyleyeceğim’’ diyebilirsiniz. Ya da içinizden bir ses onun bu gerçeği bilmesi gerekiyor ‘’her şeyi açıklayıp bu yükten kurtulup özgürleşeceğim ‘’ nağmeleri yükselebilecek. Kesinlikle uygun zaman deneyebilirsiniz. Yakın çevrenizden, yakın arkadaşlarınızdan aşk itirafları ile karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevremizde farklılık ve orijinalliğimizle adımızdan bahsettirebiliriz. En önemlisi de haberleşme trafiği veya dedikodu tarzı haberlerin kulağımıza sürpriz ve beklemediğimiz tarzda şaşırtıcı nitelikte gelmesi mümkün. Yeni olanın içerisinde eskiyi aramayın. İlişkilerde özgürlük tabanlı bazı sorunların yeniden gündeme gelmesi sıkıntı yaratabilir. Kişisel sınırlarımızı çizip haklarımıza saygı gösterebilirsek bu yeniayı sükûnetle atlatabiliriz. Kendinizi feda ettiğiniz alanlardan, kişilerden ve bağımsızlıklarınızdan ayrıştıracak bir yeniay. Özgürlüğü zerrelerimize kadar hissedeceğiz.

Haberin Devamı

YENİAY TAVSİYELERİ

• Geçmişinize yeni bir bakış acısı getirin ve farkındalık sahibi olun. Bir kere fark edince bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
• Kararlarınızı ve hedeflerinizi cesaretle uygulayın.
• Neyin değişmesini istiyorsanız ona odaklanın ve değiştirin. Değişmese bile değiştirmeye çalışmayı denemiştiniz bunun vicdanı bile yeter…
• Unutmayın; özgürlük, onu savunma cesaretini taşıyanların hakkıdır. Hakkını koru.
• Acısını hissetmediğimiz yaraları iyileştiremeyiz. Hisset…
• Umut ediyorum ki: Bu yeniay sonrası istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda kalmazsınız… Ya da kalmayın!

Ben kahvemi; hayatındaki yenilgilerden güçlenenlere içiyorum : Umudunuza ve cesaretinize bir yıldız daha eklediğiniz harika bir yeniay olmasını dilerim

Haberin Devamı

YENİAYIN BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ BURCU:

Başkalarına duyduğunuz sorumluluk, toplumsal idealleriniz, amaçlarınız, hayalleriniz, sosyal gruplar ve arkadaşlıklarınız ile ilgili sevindirici ve mutlu edecek haberlerle hızlı ve nitelikle deneyimler kazanacaksınız.

BOĞA BURCU:

Kariyerinizde parlama, hedeflerinizi ve amaçlarınıza başarıyla ulaşma fırsatı, toplumsal duruşunuz, iş teklifi, terfi, yeni başlangıçlar, kaderinizi etkileyen önemli olaylar ve değişimler, aileniz ve annenizle olan ilişkileriniz gibi konularda yeni deneyimler yaşatabilir.

İKİZLER BURCU:

Sizleri iletişim, seyahatler, kardeşleriniz ve kuzenleriniz uzak akrabalarınız, eğitim hayatınız, medya ve sosyal medya konuları, yurtdışı bağlantılı yabancılarla olan her türlü iletişim gibi konularda önemli yeni deneyimler yaşatabilir.

YENGEÇ BURCU:

Finansal meselelerinizde yenilenme gücü verebilir. Bununla birlikte uzun zamandır beklediğiniz alacaklarınızı tahsil edip, borçlarınızı kapatabilir ya da yapılandırma fırsatlarını elde edebilirsiniz. Bu yeniay sizlere önümüzdeki dönemler için kendi ayaklarınız üzerinde güçlü kalabilme fırsatları sunacaktır.

ASLAN BURCU:

İkili ilişkiler, ortaklıklar, hukuki meseleler, danışmanlıklar karşınızdakine göründüğünüz yönünüz ile ilgili önemli yeni ve şanslı deneyimler yaşatabilir. Uzun zamandır dost olarak düşündüğünüz birinin, size karşı düşmanlık beslediğini de öğrenebilirsiniz

BAŞAK BURCU:

Gündelik yaşamınızda, hizmet ettiğiniz konularda daha pratik çözümler ve iş bölümleri yaparak yükünüzü hafifleteceksiniz. Sporunuza, sağlığınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Kişisel bakımınız önem kazanabilir. Evcil hayvan besleme kararı alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Aşk hayatınız, çocuklarınız, hamilelik ve doğum, eğlence ve sanatsal faaliyetler, şans ve sürprizli olaylar ile ilgili önemli ve şanslı deneyimler yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevre dostlarınızdan güzel etkiler yakalayabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Sizlerin 4.evini ifade eden alanda oluşuyor yani eviniz, aileniz, aile fertleri ile olan ilişkileriniz, gayrimenkuller, yaşadığınız alan, taşınma, baba sağlığı vb. konularda önemli bazı gelişmeler oluşabilir yenilikler yapmak isteyebileceğiniz süreçler oluşabilir. Ev alım satımı, yer değiştirmek, evinizi onarmak yenilemek gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

YAY BURCU:

Aşk ve flörtler de biraz daha anlayışlı ve sağduyulu olmanız gereken bir dönem. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Sosyal medya alanlarında kardeş destekli işler sizi bekliyor olabilir. Uzaklaştığınız yakın çevrenize bir özlem söz konusu olabilir.

OĞLAK BURCU:

2.evini ifade eden alanda oluşuyor yani parasal kazanımlarınız, sahip olduğunuz değerler, yatırımlarınız, birikimleriniz, ortak finansal gelirler, maddi projeler gibi bu konularda önemli bazı gelişmeler oluşabilir yenilikler yapmak isteyebileceğiniz süreçler oluşabilir.

KOVA BURCU:

Sizleri idealleriniz, amaçlarınız, hayalleriniz, sosyal gruplar ve arkadaşlıklar, sevindirici ve mutlu edecek haberler gibi konularda önemli yeni deneyimler yaşatabilir. Bunun yanında kişisel imajınız ve insanlara göründüğünüz tüm yönlerinizin daha yumuşak ve çekici bir hale gelmesi mümkün. İlişkilerinizde yeniliğin dayanılmaz cazibesi sizinle olacak. Yeni olan her etki size farklı bir dinamizm getirecektir.

BALIK BURCU:

Hayalleriniz, gizli kalmış bazı konular, derin duygusal kimliğiniz, bilinçaltı, üzerinizde baskı hissettiğiniz konular, bağımlılıklar ve ruhsal arınma gibi konularda önemli yeni deneyimler yaşatabilir. Psikolojik yardımlar ve destekler alabileceğiniz önemli fırsatlar bulabilirsiniz. Kendinizle ilgili gizli kalmış bazı değerleri görebilir, kişiliğinizle ilgili önemli farkındalıklar yakalayabilirsiniz.