İyi ki benim annem SENSİN

Sevginin, hayatımızda tüm kapıları açan tek anahtar olduğunu ve bu yüzden herkese karşı sevgi dolu olmayı öğrettiğin için sonsuz teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Canım annem benim, önce sen benim annem olduğun, sonra bugüne kadar bana yaptıkların, öğrettiklerin için sana sonsuz teşekkür ederim…

İyi ki benim annem SENSİN

Bana sevgiyi, sevmeyi ve insanlara sevgimi göstermeyi öğrettiğin için, sevginin insan ruhunu besleyen çok önemli bir besin kaynağı olduğunu öğrettiğin için teşekkür ederim.

Sevginin, hayatımızda tüm kapıları açan tek anahtar olduğunu ve bu yüzden herkese karşı sevgi dolu olmayı öğrettiğin için sonsuz teşekkür ederim.

İnsanlarla iletişim kurmam konusunda küçük yaştan itibaren desteklediğin ve bugün bu sayede hayatımda harika insanların olmasına sebep olduğun için sonsuz teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Bana adalet ve eşitliği öğrettiğin için teşekkür ederim.

Hayat tecrübemin, yaşadıklarımla sabit olduğunu, olumsuzlukları yaşadığım zaman dersimi alıp, tekrar aynı şeyleri yaşamamak için, geçmişin sayfasını kapatıp önüme bakmamı ve yaşadıklarımın olumlu ve güzel taraflarını da gülerek anımsamam ve hatta anlatmam gerektiğini öğrettiğin için teşekkür ederim.

Aile değerinin önemini öğrettiğin, ben ve ağabeyim faklı iki aile olduğumuzda bile bizi hep bir çatı altında toplayıp bize hep sevgi verdiğin ve bizlere hep eşit davrandığın ve birlik beraberliğin önemini gösterip, öğrettiğin, örnek olduğun için sonsuz teşekkür ederim.

Paylaşmayı ve anı yaşamayı öğrettiğin için teşekkür ederim.

Sorumluluk alabilen ve ayaklarımın üstünde kendi başıma durabilen bir insan olabilmeyi öğrettiğin ve desteklediğin için teşekkür ederim.
Üretmenin ve çalışmanın çok önemli olduğunu öğrettiğin ve bunu uygulamamdaki sonsuz desteğin için teşekkür ederim.
Mutlu olan bir annenin, iyi bir anne olacağını öğrettiğin için sonsuz teşekkür ederim.

Zor olan anlarda manevi duygularımızın büyüyeceğini bu yüzden koşulsuz şartsız Allah’a sığınıp ona güvenmeyi küçük yaşımdan beri öğrettiğin için sonsuz teşekkür ederim. Böylece zor anlarımda diğer insanlar gibi, asla yaşamaktan vazgeçmenin bir seçenek olmadığını öğrettiğin için teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Bugün sosyal sorumluluk projeleri diye adlandırılan ama senin o zaman” imkanları bizler kadar iyi olmayan insanlar var” diyerek bize anlattığın ve seninle beraber onlara iyilik yaparak bizlere fırsat verdiğin için ve iyiliğin her zaman maddi olması gerekmediğini, yaşlı bir teyzeye çorba yapmanın ve içirmenin de büyük bir iyilik olduğunu öğreterek büyüttüğün ve bunu içselleştirmemi sağladığın için sana sonsuz teşekkür ederim.

Hayatın çok güzel olduğunu ve her zaman yaşamaya değer olduğunu öğrettiğin için sonsuz teşekkür ederim.

Arzu ben, böylesine harika bir anneye sahip olduğu için kendisini çok şanslı hisseden ve hayata bağlı, sevgi dolu, sorumluluk sahibi ve pozitif bir çocuk yetiştirmek için annesinin yolunda ilerleyen bir kız çocuğu :)

Yazarın Tüm Yazıları