İşte Türk erkeğinin penis boyu

Türk erkeğinin penisi ortalama 14 cm. çıkarken, dünya standartlarında penis boyu 11- 18 cm. arasında değişiyor.

Haberin Devamı

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) olarak yaptığımız anket sonucunda Türklerin penis boyu standardını ortaya çıkardık. Ankette kadınlar Türk erkeğinin penis boyunu küçük bulurken erkekler memnun çıktı. Ankete katılan erkeklerin yüzde 90'ı penis boyundan memnun olduğunu ifade ederken, kadınların yüzde 85'i “Eşinizin ve partnerinizin penis boyundan memnun musunuz?” sorusuna “Hayır!” yanıtını verdi. Anket sonuçlarına göre Türk erkeğinin penisi “normal” çıktı. Türk erkeğinin penisi ortalama 14 cm. çıkarken, dünya standartlarında penis boyu 11- 18 cm. arasında değişiyor.

Penisin boyu sağlıklı bir cinsel yaşam için tek ve yeterli bir kriter değildir. Penis boyuyla cinsel performans arasında doğrudan bir ilişki bulunmaz. Oysa birçok erkek penis boyuyla ilgili yanlış cinsel mitler nedeniyle karşı cins ile ilişki kurmaktan kaçınma dâhil çok büyük sıkıntı yaşıyor.

Hiçbir sağlık sorunu bulunmayan ve normal ölçülere sahip olan erkekler bile penis büyütme ameliyatlarına ilgi gösteriyorlar. Çünkü erkeklerin çoğu penislerinin boyutundan yoğun kaygı duyuyor. Bundan dolayı penislerinin yeteri kadar büyük olmadığından endişe duyan, öz güvenlerini kaybeden ve kendini kahredip sertleşme güçlüğü, erken boşalma sorunu çeken erkeklerin sayısında her geçen gün artış oluyor.

Yazarın Tüm Yazıları