Aşk kasları ve cinsel aşk oyunları

Sekste aşk kaslarınızı çalıştırırsanız birbirinizle içten bir şekilde bağlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sekste aşk kaslarınızı çalıştırırsanız birbirinizle içten bir şekilde bağlanabilirsiniz. Çünkü bu kaslar genital organlarda cinsel enerji toplamak için kasılır ve gevşek bırakılır. 

Aşk kaslarını bulmak kolaydır, çünkü idrarınızı yapmamaya veya durdurmaya çalıştığınızda kasılırlar. Güçlü aşk kasları cinsel duyguların yoğunluğunu arttırır, çünkü orgazm sırasında ritmik bir şekilde kasılırlar. Kaslarınız ne kadar güçlü olursa aldığınız zevk de o kadar büyük olur.

Aşk kaslarının çalıştırmak için; rahat bir şekilde sırt üstü uzanın. Düşüncelerinizi susturmak ve bedeninize yoğunlaşmak için bilinçli bir şekilde nefes alın ve verin. Bir çiçeği koklar gibi nefes alın ve bir mumu üfler gibi yavaşça nefesinizi verin. Hazır olduğunuzda nefes alın ve aşk kaslarınızı kasın ama sadece onları, kalça ve karın kaslarınızı değil. Ne kadar çok egzersiz yaparsanız o kadar kolay yaparsınız bunu. Nefesinizi dışarı verirken kaslarınızı rahat bırakın. Eğer bu size yardımcı olacaksa bu arada “aaahhh” gibi bir ses çıkarın. Daha sonra bedensel reaksiyonlarınızı takip etmek için birkaç kasılmadan sonra bir mola verin. Fazla bir şey hissetmediğinizde endişelenmeyin. Merakınızı kaybetmeyin, egzersiz yapmaya devam edin ve kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. O zaman bu kasların bütün potansiyelini geliştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Son olarak; şimdi de aşk kaslarınızı başka bir pozisyonda çalıştırın. Duygularınız şimdi daha mı yoğun? Örneğin sırt üstü uzanın, dizlerinizi kırın ve ayak tabanlarınızı yere koyun. Ya da tam olarak yere çömelin, dizlerinizi ayırın ve topuklarınız yere bassın. Belki bir sandalyede oturarak da yapabilirsiniz.

Aşk kaslarınızı günde en az bir kere birkaç dakika boyunca kasınız. Bu kaslarınızın farkına varır varmaz seks sırasında partnerinizi onlarla uyarabilirsiniz. Bu kasları nefes egzersizlerinde de kasabilirsiniz ve bu arada yukarıya doğru cinsel enerji iletip zevki bütün bedeninizde hissedebilirsiniz.

Aşk kaslarınızı tamamen gevşek bırakabildiğinizde sekste muhteşem duygular ortaya çıkar. Belki de kendinizi partnerinize tamamen teslim edebilir ve etrafınızdaki her şeyi o an unutabilirsiniz. Ayrıca bu egzersizleri erken boşalma, iktidarsızlık, orgazm olamama, disparoni veya vajinismus gibi cinsel işlev bozukluklarının tedavisinde de kullanabilirsiniz.

Aşk kaslarınızı ve nefesinizi kullanarak aşk oyunu oynayabilirsiniz. Bunun için ilk önce, rahatça oturun veya uzanın ve cinsel organlarınızı okşayın. Kendinize bolca zaman ayırın ve çeşitli dokunma türleri deneyin. Bu esnada hoşunuza giden cinsel bir sahne canlandırın kafanızda.

Haberin Devamı

Başka zevk bölgelerini araştırmak için arada bir ellerinizi çekerek kendinize takılın. Çok fazla tahrik olduğunuz anda sanki bir boşalma yaşamak istiyormuşsunuz gibi cinsel organlarınızı daha fazla uyarın. Ancak son anda elinizi çekin ve elinizin iç tarafıyla göğsünüzün ortasını okşayın. Aynı zamanda hızlı ve derin nefes alın, nefesinizi tutun ve aşk kaslarınızı güçlü bir şekilde kasın. O güçlü cinsel enerjinin, cinsel organlardan kalbinize nasıl aktığını görselleştirin. Nefes almamayı ve kasılmaları kendinizi iyi hissettiğiniz kadar sürdürün. Göğüs kafesiniz iç gıdıklayıcı bir sıcaklıkla dolacaktır. Bu egzersizi ne kadar sık yaparsanız aşk oyunundan aldığınız haz o kadar güçlü olur! Ardından nefesinizi dışarı verin, aşk kaslarınızı gevşetin ve aynı zamanda elinizle tekrar cinsel organlarınıza doğru okşayın. Cinsel enerjiyi de beraberinde götürün. Kendinizi şiddetli genital bir boşalmaya yani mastürbasyonla boşalmaya bırakmadan evvel bu egzersizi birkaç kez arka arkaya yapın.

Bu aşk oyununu partnerinizle birlikte de yapabilirsiniz. Önce erkek penisiyle oynarken partneri de testislerini veya makatını gıdıklar. Erkek kalbine doğru enerji ilettiğinde ise kadın onu uyarmayı keser. Daha sonra kadın klitorisini okşarken erkek bir ya da birkaç parmağını partnerinin vajinasına sokar ve eliyle idrar torbasının olduğu bölgeye bastırır veya yağlamış olduğu parmağıyla makatının etrafında daireler çizer. Bu sırada kadın “teslimiyet” sözcüğünü aklına getirir. Bu sözcüğü sessiz bir şekilde içinden söyler. Dokunuşa, partnerinin bakışına, vajinasındaki parmağa ve bütün vücudunuzdaki hislerine konsantre olur, kendini zevke açar, cinsel enerjiyi vücudunun her yerine iletir. Bu sırada kadın çok hafif bir şekilde parmağının ucuyla klitorisine dokunur. Ardından parmaklarını klitoris tepeciğinin etrafında dairesel hareketlerle gezdirir, klitorisi parmak ucuyla gıdıklar ya da onu işaret parmağıyla orta parmağının arasına alır ve bu parmaklarını ileri geri hareket ettirir. Kadın giderek daha fazla tahrik olduğunu gördüğünde muhtemelen erkek de daha çok tahrik olur. Erkek partneri çok fazla tahrik olduğu için daha hızlı nefes aldığında onu ağzından öper ve kulağının dibinde yavaş ve derin nefes alır ve verir. Onun solunumunu dindirmek için kendi nefesini kullanır. Son olarak burada da kadın enerjiyi yukarıya doğru çektiği andan itibaren erkek uyarma işlemini keser.

Haberin Devamı

AFRODİZYAK ETKİSİ İLE CİNSEL ARZU VE GÜCÜ ARTIRAN FINDIĞIN KARAMELİZE HALİNİ ÇOK SEVECEKSİNİZ. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yazarın Tüm Yazıları