GeriEtkinlikler Vadistanbul’da ‘Buz Devri’ Başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Vadistanbul’da ‘Buz Devri’ Başlıyor!

Vadistanbul’da ‘Buz Devri’ Başlıyor!

Dünyanın en çok ilgi gören animasyon çizgi filmlerinden ‘Buz Devri’ eğlence ve macera dolu etkinlikleriyle Vadistanbul’da tekrar canlanıyor! Çizgi filmin kahramanları Sid ve Scrat’ın da katılacağı festival tadındaki etkinliklerde çocuklar birbirinden renkli atölyelere katılacak, Buz Devri labirentinde zorlu parkurlardan geçecek ve Buz Devri’nin kahramanlarıyla oyunlar oynayacak. Buz Devri etkinlikleri 8-16 Eylül tarihleri arasında Vadistanbul’da...

Eşsiz doğa manzarasına hakim olan Vadistanbul, çocuklar için eğlence dolu bir etkinlik hazırladı. Dünyanın en sevilen çizgi filmlerinden ‘Buz Devri (Ice Age)’ konseptiyle hazırlanan etkinlikte; içerisinde zorlu parkurlar bulunan macera dolu bir labirent çocukları bekliyor olacak. Labirentteki eğlencenin yanında maske boyama, oyun hamuru, PlayStation oyunları ve greenbox fotoğraf alanları ile çocuklar sınırsız eğlencenin tadına varacak. Etkinlikte çocuklar Buz Devri’nin kahramanları Sid ve Scrat’ı canlı izlemenin keyfini yaşayacak ve onlarla fotoğraf çektirebilecek. Buz Devri etkinlikleri 8-16 Eylül tarihleri ve 13.00 - 20.00 saatleri arasında Vadistanbul’da zemin kat meydanında düzenlenecek. Etkinlik 4-12 yaş arasındaki tüm çocuklara açık.

Vadistanbul’a İstanbul’un pek çok merkezinden ücretsiz servis ve Havaray ile ulaşılabiliyor. Vadistanbul’a ulaşım ve etkinlikler hakkında bilgi www.vadistanbulavm.com adresinden edinilebiliyor.

False