GeriOyun Ve Aktiviteler Unutulmaz doğum günlerinin adresi Fun Lab
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Unutulmaz doğum günlerinin adresi Fun Lab

Unutulmaz doğum günlerinin adresi Fun Lab

Çocukların doğum günü partisi için hayal edebileceği her şey burada!

Eğlenceli hizmetleriyle Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, miniklere unutulmaz doğum günleri sunuyor!

İstanbul’ da eğlencenin merkezi olarak bilinen Fun Lab eğlence dünyası, miniklere unutulmaz doğum günleri organize ediyor. Türkiye’nin ilk uluslararası güvenlik ve kalite standartlarındaki eğlence merkezi Fun Lab, küçük misafirlerin sağlığını ve güvenliğini kontrol altında tutarak, miniklerin yeni yaş partisini unutulmaz kılıyor. Fun Lab’ in güler yüzlü ekibi, çocukların duygu dünyasına hitap edecek rengarenk dizayn edilen Parti Odası’nda gerçekleştirdiği etkinliklerle, minikleri 2 saat boyunca aralıksız eğlendiriyor.

Birbirinden eğlenceli müziklerle dans eden minikler, çocukluğun vazgeçilmez eğlencesi profesyonel palyaço eşliğinde oyunlar oynuyor. Yüzlerini palyaço yardımıyla boyayan minikler, istedikleri karaktere bürünmenin hazzını yaşıyor.

Miniklerin vazgeçilmez tadı, doğum günlerinin beklenen anı pasta ise, Fun Lab tarafından adeta kusursuz sunuluyor. Miniklerin hayal ettikleri pastayı birebir hazırlatan Fun Lab ekibi, yeni yaşa adım atan çocukların hayal dünyalarını gerçekle buluşturuyor. Eğlenceyi parti odasıyla sınırlamayan, Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlerini 1 saat Eğlence Adası’nda, 15 dakika Oyun Bahçesi’nde ağırlıyor. Çocukların bir doğum günü partisi için hayal edebileceği her imkanı eğlence seçenekleriyle donatan Fun Lab, miniklerin doğum günlerini sosyal bir ortamda, hafızalarına kazıyor.

www.funlab.com

Unutulmaz doğum günlerinin adresi Fun Lab

False