GeriEtkinlikler 'Sıfır Kilometre Bızdıklar' Eğlenerek Öğrenecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

'Sıfır Kilometre Bızdıklar' Eğlenerek Öğrenecek

'Sıfır Kilometre Bızdıklar' Eğlenerek Öğrenecek

Çocuklar 'Edukids Hikayeli Yapboz Seti'ne bayılacaklar.

Edukids tarafından çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlamak için hazırlanan “Edukids Hikayeli Yapboz Seti”, “Sıfır Kilometre Bızdıklar” bloğunun yaratıcısı Defne Ongun Müminoğlu’nun kısa hikayeleriyle renklendi. Setin içerisinde bulunan dört farklı hikaye, çocuklara çeşitli tecrübeleri görsellikle aktarıyor, olumlu mesajlar veriyor ve anlatılanların gözlerinde canlanmasını sağlıyor.

Tüm seçkin kitabevlerinde satışa sunulan Edukids Hikayeli Yapboz Seti, iki yaş üzeri ve okul öncesi yaş grubundaki çocukların görsel hafıza, dikkat ve zihinsel gelişimine destek olmak amacıyla tasarlandı. Tasarım ve üretimi tamamen Türkiye’de yapılan, çocuk sağlığına zararlı olmayan ve tamamen çevre dostu malzemelerin kullanıldığı oyun kartları, pratik kutusuyla dikkat çekiyor.

Sıfır Kilometre Bızdıklar Eğlenerek Öğrenecek

Oyun setiyle;

• Ebeveyn hikayeleri çocuğuna okuduktan sonra, çocuk hikayeden aklında kalanla yapboz parçalarını birleştirebiliyor.

• Çocuk önce yapboz parçalarını kendi tecrübe ve mantık kurgusuyla yerleştirebiliyor ardından ebeveyn hikayeyi okuyabiliyor.

• Birden fazla arkadaş farklı renklerdeki parçaları bölüşerek, her biri kendi hikayesini oluşturabiliyor ve birbirlerine hikaye anlatımı yapabiliyorlar.

Sıfır Kilometre Bızdıklar Eğlenerek Öğrenecek

“Sıfır Kilometre Bızdıklar” Okuma ve Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

Düzenli olarak haftada iki defa “Sıfır Kilometre Bızdıklar” bloğunda yayınladığı çocuk eğitimi ve sağlığına yönelik faydalı, eğlenceli, bilimsel yazıların yanı sıra Defne Ongun Mümünoğlu, çocukların eğitimi keyifle birleştirmesi için etkinlikler düzenliyor.

Kitap okuma sevgisini aşılamak ve geleceğe okuyan bireyler yetiştirmek amacıyla İstinye Park Tırtıl Kids Kitabevi’nde gerçekleştirilen okuma günlerine ve çocukların hayal gücü ve yaratıcılıklarını kullanarak el becerilerini geliştirmesine olanak sağlayan Alkent Bambino Oyuncak’taki sanat aktivitelerine, 3-6 yaş aralığındaki çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Aktivitelerine annelerin de katılımı okul dışı ortamlarda çocuklarını izlemeleri için keyif dolu bir fırsat sunuyor.

Katılım ve Bilgi için:

Sıfır Kilometre Bızdıklar
Defne Ongun Müminoğlu
www.sifirkilometrebizdiklar.com
defne@sifirkilometrebizdiklar.com

False