GeriEtkinlikler Pek çok ülkeden dünyanın kuklası Türkiye’ye geliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pek çok ülkeden dünyanın kuklası Türkiye’ye geliyor!

Pek çok ülkeden dünyanın kuklası Türkiye’ye geliyor!

Dünyaca ünlü kukla sanatçıları 12. İzmir Uluslararası Kukla Günleri kapsamında düzenlenecek, 4. Kipa Kukla Şenliği ile İzmir’e geliyor.

Almanya, Fransa, Rusya, Avustralya, İsviçre, İtalya, Bulgaristan ve Brezilya gibi dünyanın pek çok farklı ülkesinden dünyaca ünlü kukla sanatçıları ve gösteri grupları İzmir’e geliyor. 

YETENEKLİ KUKLALAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KUKLA ATÖLYELERİ

Uluslararası çapta gösteriler Çiğli ve Balçova Kipalar’da 10-11 ve 17-18 Mart tarihlerinde sergilenecek. Almanya’dan Flunker Produktionen ile dünyanın en komik sihirbaz kuklalarını seyredecek olan sanatseverler, Brezilya’dan Guga Morales’in muhteşem cambazlık gösterilerine şahit olacak. Fransa’dan Compagnie Theatres De Marionnettes ile bir ressam, bir şair hatta bir müzisyen kuklanın dünyasına dalacak olan izleyiciler, İsviçre’den Anita Bertolami’nin minik objeleri, hatta o objelerle kendi uzuvlarını nasıl birer kuklaya çevirdiğine şahit olacak. Sanatseverler festival boyunca 9 farklı ülkeden 9 farklı gösteri izleyecek. Gösteriler yanında çocuklar için kukla atölyeleri düzenlenecek ve katılımcılar kendi el hünerleriyle kukla yapmayı öğrenecek.

Pek çok ülkeden dünyanın kuklası Türkiye’ye geliyor

DİĞER GÖSTERİLERE BİLET HEDİYE

Çiğli ve Balçova Kipa’lardan 2-11 Mart arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara; 12. İzmir Uluslararası Kukla Günleri kapsamında 1-18 Mart tarihleri arasında diğer salonlarda düzenlenen ücretli gösteriler için bilet hediye edilecek. 

Gösterilerle ilgili detaylı bilgi için: www.izmirkuklagunleri.com

False