GeriEtkinlikler Onlarca ebeveyne sağlıklı teknoloji eğitimi verilecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Onlarca ebeveyne sağlıklı teknoloji eğitimi verilecek

Onlarca ebeveyne sağlıklı teknoloji eğitimi verilecek

İstanbul ve İzmir’de açılan 94 kurs ile bir yılda 1.330 ebeveyne ulaşacak “Aile Saati” projesi ile teknolojinin hem çocuklar hem de ebeveynler tarafından sağlıklı kullanımına dikkat çekiliyor.

 KoçSistem Gönüllüleri de eğitimci olarak ebeveynlere “Güvenli İnternet Kullanımı” ve “Teknolojide Yeni Trendler” konularında destek oluyor.

Geleceği Keşfet söylemi ile iş dünyasına ileri teknoloji çözümleri sunan KoçSistem, sağlıklı teknoloji kullanımına dikkat çeken sosyal sorumluluk projesi “Aile Saati” kapsamında ebeveyn eğitimlerine başladı. Eğitim ortağı Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) düzenlediği Anne ve Baba Destek Programları çerçevesinde verilen eğitimlerle, 1.330 ebeveyn ve onların 3-13 yaşları arasındaki çocuklarına ulaşılacak.

“Aile Saati” projesi kapsamında, İstanbul ve İzmir’in çeşitli semtlerinde açılan 94 kurs ile bir yıl boyunca ebeveynlere, bilinçli teknoloji kullanımı ve “ekransız” çocuklarıyla nasıl zaman geçirebilecekleri konusunda eğitim verilecek. Çocuk gelişimi alanında uzman danışmanların görev aldığı Anne ve Baba Destek Programlarında KoçSistem Gönüllüleri de “Güvenli İnternet Kullanımı” ve “Teknolojide Yeni Trendler” konularında ebeveynlere destek olacak.

False