GeriEtkinlikler Mutluluk İyilikle Artar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mutluluk İyilikle Artar!

Mutluluk İyilikle Artar!

Ümraniye 30 Ağustos İlkokullu “Mutluluk İyilikle Artar “adlı projeleriyle öğrencilerini kapsamlı bir İyilik hareketine yönlendirerek,eğitimde dikkat çekici çalışmalara imza atıyor. Okulda İngilizce ve Türkçe İyilik bankaları kuran proje ekibi, her hafta öğrenciler tarafından bankalara iyiliği en çok yazılan öğrencileri “Haftanın İyilik Yıldızı”rozetiyle onurlandırıyor.

Öğrencilerin teşekkür,özür ya da içten duygularını anlattıkları “Haftanın Mektubu”köşesine gelen mektuplar arasından seçim yapılarak haftanın mektubu okul töreninde okunuyor ve 1hafta boyunca sergilendikten sonra gelen diğer mektuplarla iyilik postacısı tarafından sahiplerine ulaştırılıyor.

Mutluluk İyilikle Artar

Her Çarşamba öğle arası koridorda uygulanan ödüllü dart etkinliği ile öğrenciler İyilik dolu sözlerin, İngilizce-Türkçe kelimelerin bulunduğu soruları, panolarda saklı cevaplardan bularak yarışıyor,hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.

Mutluluk İyilikle Artar

İyilik haberlerinin olduğu duvar gazetesi, insanın içini ferahlatan haberlerle dolu.

Tenefüslerde eğlenceli müziklerle dans eden öğrenciler, iyilik hareketini öğretmenleriyle okul dışına da taşıyarak kapak, elektronik atık, pil, hayvan barınağı için erzak toplayıp ilgili yardım kuruluşlarına ulaştıyor.

Mutluluk İyilikle Artar

Van ve İzmir ile gönül köprüsü olarak gerçekleşen mektup arkadaşlığı sayesinde İyilik fikirlerini öğrenciler birbirleriyle paylaşıyorlar. Öğrencilere çeşitli meslek gruplarını tanıtmak, emeğe saygıyı öğretmek amacıyla, proje koordinatörleri veöğrenciler hazırladıkları ikramlarla ziyaretler gerçekleştiriyorlar.

İyilik fikirlerini maketlere, posterlere,kitaplara,şiirlere dönüştürdükleri “İyilik Dolu Düşler “sergisi 20 Şubat-1 Mart 2019 tarihleri arasında Ümraniye 30 Ağustos İlkokulu'nda ziyaret edilebilecek.

ADRES:

Site Mahallesi,

3001. Cd. No:5,

34700 Ümraniye/İstanbul

Telefon: (0216) 335 35 38

False