GeriEtkinlikler Minik dostunuzu gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz bir tesis
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Minik dostunuzu gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz bir tesis

Minik dostunuzu gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz bir tesis

Tam kapsamlı evcil hayvan tesisi “PatiLee Premium Pet Resort”, İstanbul Zekeriyaköy’de hizmete giriyor. Kurucusu doğuştan aktif hayvansever Ayşegül Üner, yıllarca yurtdışı gezilerinde edindiği bilgiler ve Türkiye’de tespit ettiği ihtiyaçları sentezleyerek PatiLee’nin temellerini attı.

PatiLee, bir evcil hayvan ve sahibinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde organize edilmiş. Uzun süreli konaklamalar için ırklara ve cinslere uygun barınma alanları hazırlanmış. Şehrin karmaşasında gezinme ve oyun için dışarı çıktıklarında uygun mekan bulamayanlar için kapalı ve açık oyun alanları, gezinme alanları, havuz hizmeti bulunuyor. Sevimli dostlar bu alanlardan faydalanıyor, sahipleri ise ücretsiz kahve ikramları eşliğinde TV izleyip müzik dinleyebilecekleri ortamda keyifli vakit geçiriyor.

PatiLee’de bunların yanı sıra petshop’dan ihtiyaçlar temin edilerek; kreş, bakım, kuaför, banyo gibi hizmetlerden de faydalanmak mümkün. Veteriner Hekim Aslı Temel ile ortak yürütülen veterinerlik hizmetleri de cabası… Ayrıca tesise üye olursanız transfer hizmeti de ücretsiz.

PatiLee’nin bir de sosyal sorumluluk projesi var. “Sevgi Sizden İlgi Bizden” sloganıyla çıktıkları yolda sokak hayvanlarına özel bir çiftlik kurmayı planlıyorlar. Bu projeyi ayakta tutmak için tüm hayvanseverlerden destek bekliyorlar.

False