GeriEtkinlikler Mini Heroes konuşan çocuk battaniyesi ile çocuklar macera peşinde…
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mini Heroes konuşan çocuk battaniyesi ile çocuklar macera peşinde…

Mini Heroes konuşan çocuk battaniyesi ile çocuklar macera peşinde…

Minikleri uyutmanın en güzel ve en keyifli yolu hala onlara hikaye anlatmaktan geçiyor. Peki, bahara ve yaza merhaba dediğimiz bu günlerde çocuğunuzun üzerine örteceğiniz battaniye bu görevi kendisi üstlense! OEKO-TEX® belgeli oyuncak battaniyesi Mini Heroes; Amerika ve Avrupa'dan sonra şimdi Türkiye'de!

Almanya'da özel olarak üretilen Mini Heroes Konuşan Çocuk Battaniyesi ile şimdi çocuklar macera ormanındaki serüvenlere katılıyor. Üstelik sadece uyurken değil, gün içinde de heyecan verici ve eğitici hikayeler ile oynayarak hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Ormandaki birbirinden sevimli kahramanlar da yeni bir macera için onları bekliyor. Yapmanız gereken tek şey ise önce Mini Heroes Konuşan Battaniye'yi almak ve sonrasında Mini Heroes uygulamasını App Store’dan ya da Google Play’den ücretsiz olarak akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirmek. Bir kez indirdikten sonra uygulama bir daha internet bağlantısına da ihtiyaç duymuyor.

Çocuklar hemen 4 hikaye arasından istediklerini seçip, 4 sevimli kahramandan birini tabletin ya da telefonun kamerasıyla yakalayarak maceraya yelken açıyor. Onlara eşsiz serüvenlerinde Leopar Lager, Fil Gaja, Tukan Kraker ve Maymun Timba eşlik ediyor. Mini Heroes Konuşan Çocuk Battaniyesi; dünya norm ve standartlarına uygun uluslararası geçerliliği olan akreditasyon belgesi ile üretiliyor.


  

False