GeriEtkinlikler Merve Öztürk’ten bir umut hikayesi “Seni Beklerken”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Merve Öztürk’ten bir umut hikayesi “Seni Beklerken”

Merve Öztürk’ten bir umut hikayesi “Seni Beklerken”

Melina’s Mom olarak tanıdığımız Merve Öztürk’ün kendi yaşam öyküsünden yola çıkarak yazdığı Seni Beklerken Siyah Kuğu etiketiyle raflarda yerini aldı.

“Seni Beklerken”i okurken, hem ağlayacak hem gülecek hem de umutla dolacaksınız. Bu anlamlı yolculuğun içinde çırpınan ve mutlu sona ulaşan bir kadının bu muhteşem başarı öyküsünde kendinizden bir şeyler mutlaka bulacaksınız!

Başarılı bir iş kadını, arkadaş çevresinde aranan bir yüz olan Merve bir gün hayatının aşkıyla tanışır. Evlilikle taçlanan bu ilişki Merve için yeni bir başlangıçtır.

Hayatındaki son eksikliği tamamlamaya karar verir. Anne olacaktır. Ne var ki bu karar onu hiç ummadığı kadar zorlu bir yolculuğa çıkarır. Bebeğine kavuşmak için pek çok tıbbi ve hatta manevi engeli aşması gerekecektir.

“Geçtiğin her çetin yolun, kişisel gelişiminin bir parçası olduğunu asla unutma! Gün ışığına ulaştığında, geçtiğin bu yola şükredeceksin.’’
Seni Beklerken değişimin, dönüşümün ve pes etmemenin öyküsüdür. Bazı hikâyeler kişiye hastır, kendine özgüdür ama tanıklık edene her ne olursa olsun kendi amacına ulaşma yolunda ilham verir. ‘’Seni Beklerken’’ benzer yoldan geçen kadınlara veya bambaşka bir hayale ulaşma çabasında olanlara yarenlik edecek, yol gösterecek bir başucu kitabı…

Merve Öztürk’ten bir umut hikayesi “Seni Beklerken”

SENİ BEKLERKEN’E DAİR…

Hayatta başına gelen şeylerin bir sebebi olduğuna olan inancın nedir?

Yoluna devam etmek için geçip gitmen gereken dikenli bir kapının karşısında öylesine durmayı mı, ufacık bir ışık huzmesinin verdiği umutla kapıyı ardına kadar açıp amacına ulaşmak için var gücünle savaşmayı mı seçerdin?

Ben kendi dikenli kapımdan, dört bir yanım kanayarak, yaralanarak geçtim, savaşmayı seçtim.

Elinde tuttuğun bu kitap benim hikâyemdir. Belki de yalnızca sahip olduklarının kıymetini bilmeyi öğrenmek için okuyacaksın onu. Belki geçtiğin benzer yolda sana yarenlik edecek anlattıklarım. Belki de bambaşka bir hayale ulaşman için sana yol gösterecek.

False